Najdi forum

hudo zaskrbljena

s fantom sva imela spolni odnos in počil je kondom,..vzela sem postkotalno kontracepcijo (uro po spolnem odnosu,..ki mi jih je predpisal dežurni zdravnik) 2 tabletki in po12-tih urah še 12,…redno menstruacijo bi morala dobiti po 2-3 dneh po spolnem odnosu,..zdravnik pa je rekel da bo možnost da bom krvavela že kmalu po zaužitju prvih dveh tabletk,…menstruacije pa ni že en teden po zaužitju tabletk,..ali je možnost, da se menstruacija kaj prestavi ali je že čas za paniko
hvala

vprasi ginekologo, k ma tud na tem forumu svojo rubriko.
Pa naj se ti vse dobro konca:=)

Kupi v lekarni Clearblue test in bo takoj konec nejasnosti.

Pa ne bodi živčna. Saj vem, da je to težko, vendar meni se je vedno kadar sem bila pod psihičnim pritiskom premaknila za kar nekaj časa. Res bo najbolje, da greš po clearblue.

Pa srečno!

Tudi meni se je zgodilo isto kot Aanitici. Seveda sem kar naprej mislila, da mora priti menstruacija. teden, stirinajst dni pa je ni bilo. Pa sem se sprijaznila, ok se je pac zgodilo, ne bom se vec sekirala. Po clearblue nisem letela. in v bistvu sem jo potem dobila po treh tednih. AmpaK: samo sekiraj se ne!!!!!!

Najbolje bo da tako storiš, kot so ti svetovale punce. Aja, najbolj brezvezna stvar v takih stresnih situacijah je panika :)) Ajd, pa upam, da se bojo stvari iztekle tebi v prid!

lp,

Cim hitrej pojdi po test, da ne bo prevelike panike:) Ce si pa noseca, se bomo pa pogovarjali naprej.
Upam, da bo vse dobro, uzivaj, pa hitro v lekarno!!
Cauc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close