HUDO V ZDA!!!
Ni hudo v ZDA, Irena V.
Hvala za tvoje lepe želje….. Ti lahko pokažem razliko v načinu…. lahko tudi izražanja 😉
Evo, poglej:
Špela, moram se opravičiti tebi in vsem ženskam, razen Ireni V. Moj namen, s tistim izrekom, ni bil žaliti ženske, ampak enostavno se mi je v tistem trenutku, našla v betici… Sorry še enkrat… Kar se pa bogatih tiče, pa ne bi…. predobro poznam revščino, sem jo doživljal v otroških časih…pa je šlo naprej…zdaj je boljše.
Vseeno lep dan vsem!
Ž
Res me je, ma sem že pozabil. Saj ne da nima v mnogočem prav, ampak ne prenesem, da se ima za nezmotljivega. Pravi recimo: “ne vleci iz zgodovine oseb in dogodkov, ne sklicuj se nanje”. Naslednji njegov stavek pa je: “preberi si raje kako delo Adama Smitha”. Pa tudi mi, ki ne živimo v Švici in ne mlatimo milijonov vemo, da je možak živel od 1723 do 1790. Tudi mi vemo, da je to zgodovina in tudi mi smo (glej čudo) prebrali kakšno njegovo misel.
Pozdrav
Hi , hi ….
Jaz pa za ta sladka dejanja raje uporabljam sladke besede . In zraven , kot cesnjico na smetanci , se kaksno seksi perilce , pa parfumcek , pa za uvod kaj dobrega za pojest in popit (po nacelu ljubezen gre skozi zelodec ) pa tudi uho mora dobiti svoje zadovoljstvo – $$$$$ ;))
Je pa lepo od Irene V., da nam zeli toliko lepega in to vsem “prebivalcem planeta Zemlja” !
Hej, kaj ti jaz morem, ce nimas nikoli prav? Bolj premisli, preden pises stvari in bo drugace.
Kar se tice tvoje naravnost smesne argumentacije. Newton je zivel sto let prej
(1642 – 1727), pa se se ni nasel noben bucman, ki bi trdil, da po tristo letih ni vec gravitacije… (no, so se, ampak so pristali na trdih tleh, dobesedno!)
Tommy