Najdi forum

Ni hudo v ZDA, Irena V.

Hvala za tvoje lepe želje….. Ti lahko pokažem razliko v načinu…. lahko tudi izražanja 😉
Evo, poglej:

http://www.geocities.com/boyan65

Špela, moram se opravičiti tebi in vsem ženskam, razen Ireni V. Moj namen, s tistim izrekom, ni bil žaliti ženske, ampak enostavno se mi je v tistem trenutku, našla v betici… Sorry še enkrat… Kar se pa bogatih tiče, pa ne bi…. predobro poznam revščino, sem jo doživljal v otroških časih…pa je šlo naprej…zdaj je boljše.

Vseeno lep dan vsem!

Irena (taprava), sorry za tisto o babji…. O Ireni V……pa ne bi še kaj…..

Čaki, čaki, tudi reveži se prav radi “jebemo”

Aha po moje se z vecjo, bolj bujno domislijo,bogati si itak mislijo,da jo lahko kupijo!!!

Ž
Res me je, ma sem že pozabil. Saj ne da nima v mnogočem prav, ampak ne prenesem, da se ima za nezmotljivega. Pravi recimo: “ne vleci iz zgodovine oseb in dogodkov, ne sklicuj se nanje”. Naslednji njegov stavek pa je: “preberi si raje kako delo Adama Smitha”. Pa tudi mi, ki ne živimo v Švici in ne mlatimo milijonov vemo, da je možak živel od 1723 do 1790. Tudi mi vemo, da je to zgodovina in tudi mi smo (glej čudo) prebrali kakšno njegovo misel.
Pozdrav

Hi , hi ….
Jaz pa za ta sladka dejanja raje uporabljam sladke besede . In zraven , kot cesnjico na smetanci , se kaksno seksi perilce , pa parfumcek , pa za uvod kaj dobrega za pojest in popit (po nacelu ljubezen gre skozi zelodec ) pa tudi uho mora dobiti svoje zadovoljstvo – $$$$$ ;))
Je pa lepo od Irene V., da nam zeli toliko lepega in to vsem “prebivalcem planeta Zemlja” !

Ž
Andrejka, bravo. Izluščila si bistvo Ireninih želja. Torej zaželimo tudi njej enako lepe želje. Kaj praviš?
Pozdrav

Kar daj jebi se, da boš povečala število prebivalcev na planetu Zemlja.

Irena Verdinek

Gabrijel , ojla , sem opazila , da so danes linki med dusami izredni !
Poglej malo na temo “moski-zenska” in vedi , da si si tudi ti prisluzil svoj kozarcek !
Postaja hard!
Sasko , kaj je pa z tvojimi postnimi linki ?A delajo ?
A.

Ja, boga Irenka, veš cinizem in sarkazem sta mi sicer bolj tuja, ampak, ko imaš toliko jo jebo po ustih, a ni blo nč, zadnje cajte?

Nekaj dni nazaj, je en študent na forumu mladih pustil svojo gsm številko, ter nedvoumno povabilo, torej……

Saj bi , pa sem ze v srednijh letih ;))

Saškotu danes dela vse, le, včeraj ste bili tako marljivi, da komaj sfolgam vse poste, maile, branja, ipd, pa še kakšna irenka se pojavi, pa je treba malo špikat,

torej,

Gabriel in Andrejka, pridružujem se vama v lepih mislih, in željah, hi, hi,…..

Andrejka, vidim, da sva skoraj “on-line” tle gor, tako podobni časi vpisov se nama pojavljajo, pa te lepo pozdravljam, nekako, preko vseh teh kablov.

Kar se tiče pa “onih” stvari, imamo izgleda prav grupnega s to Ireno, pa še varen je, samo, ne bomo ji izpolnili želje po “filanju” planeta zemlje.

Jani, oproščeno ti je.(zezam se, sej sem vedela, kako si mislil,…)

Hej, kaj ti jaz morem, ce nimas nikoli prav? Bolj premisli, preden pises stvari in bo drugace.

Kar se tice tvoje naravnost smesne argumentacije. Newton je zivel sto let prej
(1642 – 1727), pa se se ni nasel noben bucman, ki bi trdil, da po tristo letih ni vec gravitacije… (no, so se, ampak so pristali na trdih tleh, dobesedno!)

Tommy

A si zadela na lotu?

Tommy

Priporocam ti dopust v Belorusiji ali Mongoliji… Kako bos sele tam uzivala…

Tommy

Pardon, prosim. Irenca je to zazelela le bogatim, revni so se nekako po sili ustulili zraven. [ kot vedno… ]

Tommy

Ja, Tommy, zato pa revni še toliko raje vskočimo, če je kaj zastonj!

Pozdrav v Švico!

New Report

Close