Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Hudo je

Hudo je

Punce, pogumne bodite, v sredo pa srčno upam, da se vidimo in malo pogovorimo. Saj vem, da besede ne premikajo gora, ampak malo pa le pomagajo, tudi za to, da se malo pomirimo ob spoznanju, da nismo sami…

Pozdrav, Milena podpredsednica SLOVENSKEGA ZDRUŽENJA BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L diagnoza levkemija KML nov.2005, nesorodna presaditev feb.2006

Mateya,

danes sem govorila z bratrancem in je res povedal, da so zdaj v sobi trije. Kaj več nisva govorila, ker se ne počuti najbolje. Žal mi je za tvojega moža, toda trdno verjamem, da se bo na koncu za vse srečno izteklo (procenti gor ali dol!!!). Tudi jaz upam, da se v sredo srečamo.

Drži se!

P.

Mateja, sestrična, DRŽIM PESTI! Mora se dobro razplesti in BO SE!

En lep pozdravček vsem iz Bohinja.

Kristina, uživaj še za nas, res si si zaslužila…mi pa gremo z vročino NAPREJ in upamo, da bo tako kot treba…ker si ne predstavljam da ne bi bilo, res ne….se slišimo

lpM

Milena zdravo,
žal se jaz ne bom mogla udeležit srečanja, pozabila sem, da ima hčerka prvič zaključni nastop v glasbeni šoli, in to točno v sredo ob 17.uri, tako da jo grem jaz pogledat, bo pa prišla moja “boljša” polovica in kaj pametnega rečite,

vem da bo pogovor pomagal vsem in res bi z veseljem prišla, upam da naslednjič, če me kaj ne prehiti, zdaj že skoraj odštevamo do srečenega dogodka,

lep pozdravček vsem in veliko mislim na vas in res hvala, vsaka spodbudna beseda dobro dene in daje moč za vsak naslendji korak, m3

Pozdrave vsem!

Mene je pa med vikendom zadela ena trebusna gripa in se zna zgodit, da do srede ne bom v redu. V tem primeru vseeno upam, da se se srecamo.
Mislim na vas in imejte obilo moci inpozitivnih misli. Mateya, vrocina ni nic slabega, pomeni, da imunski sistem deluje in se bori.

Zdaj pa spet lezat, me ze vse boli. Lep dan, P.

članica SLOVENSKEGA ZDRUŽENJA BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L diagnoza levkemija ALL jun.2002, avtologna presaditev nov.2002

Polona hvala za spodpubne besede…mal me je strah, ravno zato ker nima imunskega sistema, da ne bi prišlo do kake pljučnice..ampak raje ne o tem..

lp m

Pozdravljene!

Stanje pri nas doma je sledeče: enega otroka sem včeraj po krajši virozi poslala v šolo. In dobila iz šole drugega z vročino :((((
Tako da danes malo štukam službo in bolniško. Če bom le uspela dobit kakšno varstvo in če ne bo s tamalo prehudo, potem danes pridem. Sicer pa se vidimo, žal, šele naslednjič…

Pozdravček vsem!

Pravkar sem se vrnil iz kontrole krvi. Krvna slika ni najboljša, povečan pa je tudi CRP, kar bi bil lahko znak kakšne viroze. Proti večeru imam tudi malce vročine, tako da mi je zdravnica za jutri odredila punkcijo kostnega mozga. Ker se tudi ne počutim najbolje, bom danes kar odležal. Res bi se rad udeležil srečanja, ampak upam da razumete, da je bolje če kar počivam.

lp!

Očitno so virusi na pohodu. Tom, seveda je na prvem mestu zdravje, potem pa vse ostalo.

Drži se!

Tom, Yrsa in drugi,

danes smo se srečale Milena, Mateja in jaz in bilo je zares prijetno. Še prijetneje pa bo naslednjič, ko se nam boste pridružili tudi vi.
Milena, še enkrat hvala za organizacijo, se toplo priporočam še za kdaj. Mateja, lepe sanje :)) Tom, ti se pa drži – bom stiskala pesti, da bo vse OK.

Se beremo. Pozdravček vsem.

Sestrična me je prehitela..:))
Super smo se imele,naslednjič bo še lepše, ko nas bo več..Tom ti se drži, YRSA, vi pa čim prej viruse ven iz hiše…) Milena, tebi pa hvala za organizacijo in za “sos” pomoč :))
Pozdravčke vsem, in predvsem LEPOO in lahko noč

Mateja

Virusi so nas res dodobra zdesetkali – Tom, Polona, pa Yrsini otroci, želim vam, da čimprej preženete te zoprne viruse !! No, srečanje smo kljub temu imeli, udeležile smo se ga sicer samo tri, ampak imele smo en lep pogovor, vsaj meni se je tako zdelo. Pa še naši gostitelji iz podjetja Lek so nas zelo prijazno sprejeli ter nam ponudili prijeten ambient pa tudi udobno parkiranje.

Ena pozitivna misel s pogovora se mi je še zlasti usedla v srce: ” … pa tudi če bi bil en sam odstotek možnosti za uspeh zdravljenja – saj sem lahko jaz ta uspešni odstotek !!! “

Torej, vsi, ki ste želeli priti, pa so vam virusi ali pa kaj drugega to preprečili – če boste želeli, bi podobno srečanje enkrat v kratkem ponovili. Ko boste za to, javite, pa se bomo dogovorili.

Do takrat se pa beremo, saj za tipkanje ni treba biti tako zdrav kot za srečanje, a ne, pa se lahko tudi na ta način marsikaj zmenimo.

Lahko in mirno noč vam želim,

Pozdrav, Milena podpredsednica SLOVENSKEGA ZDRUŽENJA BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L diagnoza levkemija KML nov.2005, nesorodna presaditev feb.2006

Pozdravljeni,

mi je res žal, ker nisem mogla priti. Naša še vedno kuha, a je malenkost bolje. Moj pa je začel s 3 KT in je čisto fertik. Takega ga še nisem videla. Prvi dve je prenesel, kot bi bil na dopustu. Sreča je samo, da je ta KT precej krajša. Kmalu pa izvemo, ali imamo darovalca….

Uživajte, kolikor se da!

Lp

YRSA pozdravljena,
drži se in bodi pripravljena da je tretja huda, tudi pri nas je prvi dve prenesel normalno, zadnjo pa,še posebej zadnja dva dni KT sta ga uničila, ampak vsak človek je zase in vsak se odziva po svoje, tako da…pogumno naprej in ne se bat, vse bo v najlepšem redu, vsi so šli skozi to pot in tudi on bo šel…

lep vikend Mateja

Mateja, Tom… Kako napredujete? Stiskam pesti za uspešne presaditve!

Kristina Modic SLOVENSKO ZDRUŽENJE BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L http://limfom-levkemija.org/ http://nazajvzivljenje.si/ http://dajsenaseznam.si/ http://najboljsanovica.si/ FACEBOOK Skupaj na poti do zdravja: https://www.facebook.com/Skupaj-na-poti-do-zdravja-768520533244733/ [email protected]

Yrsa, tudi jaz na vso moč upam in želim, da tvoj mož dobi ustreznega darovalca !! Do takrat bo pač še za potrpet, pa saj bo čakanja kmalu konec. Učinki KT bodo pa tudi popustili. Kar pogumno !!

Tom, kako pa gre tebi ? Zdaj najbrž čakaš na rezultate punkcije, a ne ? Jaz tudi čakam na rezultate kontrolne molekularne preiskave, tako da sva verjetno oba malo nervozna, moramo pač potrpet, ni kaj. Kaj pa viruse si že povozil ?

Živjo,

jaz naj bi svoje rezultate dobil šele v četrtek, ampak me je Modičeva že danes “razveselila”, da kostni mozeg ni ok, in naj se v sredo oglasim pri njej, da se dogovoriva za nadaljnje zdravljenje, Kot kaže me bodo v sredo sprejeli in začeli še z eno kemoterapijo pred presaditvijo. Oba z ženo sva v solzah, saj sva na tihem upala, da nama bo morda le ratalo, da bi bili pri porodu skupaj. Zdej nič ne veva pri čem sva….

Uf Tom, nimam besed. Držite se!

Evo, 3 KT je za nami, dobili smo pa tudi izvide: imamo kar 3 darovalce!

New Report

Close