Hudo je
Pogovor je namenjen vsem, ki takšen pogovor rabijo/rabimo. :)) Lahko tudi prijatelju obolelega…
Zelo pomembno je, da smo odprti, da se ne bojimo vprašati tudi po našem mnenju najbolj “trapastega” vprašanja. Skupine so namenjene samopomoči med ljudmi s podobnimi težavami. Seveda pa lahko pridete tudi samo poslušati in vam bo že ob tem zagotovo veliko lažje. Upoštevali bomo tudi tiste, ki bodo želeli ostati anonimni…
Sama v torek ne morem, ker sem cel naslednji teden na dopustu. Se vam bom pridružila naslednjič, ker bi vas res rada spoznala. 🙂 Bom pa z veseljem mislila na vas… če bo lepo vreme v Juijskih Alpah, če bo slabo pa v Aquaparku v Bohinju. :)))) Vam pošljem en sms s pozdravčki!
Imamo veliko srečo, ker imamo Mileno Remic. 🙂 Ki bo s srcem in dušo in znanjem mediacije zagotovo odlično usmerjala pogovor!
Pozdravček!
Mislim, da bi bilo smiselno, če vas ni preveč zainteresiranih, da poskušate uskladiti termin, da bo za vse sprejemljivo…. Verjetno je pa dobro, da se dobite čim prej, saj je vsak dan, preživet v strahu, hud.
Živjo,
draga yrsa, kaj pa sreda ?
Kaj pa menite drugi zainteresirani – mateya, Tom, Polona, ali bi bila sreda torej 13.6. tudi za vas v redu ? Pa drugi – se nam še kdo pridruži ?
Bi lepo prosila, če mi čimprej javite, kdo bi prišel v sredo 13.6. ob 17.uri v Ljubljano na pogovor DRUŽINA, KI SE SOOČI Z LEVKEMIJO (IN PRESADITVIJO) ? Se že precej mudi, ker se moram dokončno zmeniti za prostor, ali bo torek ali sreda.
Lp,
Milena, če boš slučajno naletela na težavico glede prostora, sporoči….
No, izgleda, da smo se uspeli v glavnem uskladiti za sredo. Yrsa, Polona, Tom, manči3, mateya, morda tudi Alenka, pa moja malenkost.
No, kolikor se nas bo zbralo, smo zdaj kar fiksno zmenjeni za sredo 13.6. ob 17.uri, na Verovškovi, točno lokacijo bom vedela jutri, jo napišem na forum.
Pa povabilo drugim tudi še vedno velja, samo obvezno mi javite prosim !
Zelo se veselim srečanja,
Pa malo razmislite o razmerah na Hemato in jih morda malo skupaj skicirajte na list…. 🙂
Ja, dobra ideja, bomo res poskusili. Saj res – pridružila se nam bo še Sonja.
Torej, dobimo se na pogovor na temo
DRUŽINA, KI SE SOOČI Z LEVKEMIJO (IN PRESADITVIJO)
KDAJ: v sredo dne 13.6. ob 17.uri
KJE: na Verovškovi 57, v poslovni stolpnici Leka, v govorilnici v 8. nadstropju (usmeril vas bo vratar v avli pri glavnem vhodu)
KDO: Yrsa, Polona, Tom, manči3, mateya?, Sonja, Alenka?, Milena, še kdo?
organizator: Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo L&L
sponzor: Lek d.d.
Morebitne spremembe glede udeležbe prosim sporočite na forum, da se ne bomo predolgo čakali.
Lep vikend vsem !!
Lepo se imejte, veliko klepetajte in lepo popoldne vam želim!
Milena,
morda se vam pridružim tudi sama, vendar skoraj zagotovo z manjšo zamudo (v službi sem do pol petih, do Leka je pa kar dolga pot – skozi center).
Upam, da mi bo uspelo (se bom zelo potrudila), sicer pa kdaj drugič.
Pozdravček,
P.
P. S. Bratrančevi ženi sem povedala za vaše srečanje, zelo bi si želela priti, vendar ni iz Ljubljane in zelo težko pusti dojenčico doma. Se pa priporoča za naprej.
Sestrična pozdravljena,
sem žena ( mamica dveh punčk) moža, ki semu je ponovilo in čakamo na ponovno transpaltacijo…no, danes smo imeli zopet katastrofo, mož dobil visoko vročino in na koncu pristal na hematološkem oddelku in spoznala sem tvojega bratranca, ki je v isti sobi….upam, da ne bomo dolgo notri, če ne, se pa gotovo srečamo ali pa v sredo, na zboru, če tudi jaz utegnem.
…lp v upanju na zmago M