Najdi forum

Hude težave-pomoč

Zdravo,
nahajam se v brezupnem primeru.Mož ima s.p.,pred petimi leti sem pustila državno službo z upanjem,da možu pomagam pri njegovem delu.
Povečal je dejavnost se fino zadolžil in začel delati.
Naj povdarim,da je moj mož deloholik-fizični delavec -direktor firme pa nikakršen-nesposoben, NE podjeten.Vsako stvar naredi lahkomiselno-naivno ne briga ga materialna plat.Dela samo zato,da dela,tudi ko ga milijon krat opomnim,da dela z izgubo,ga ne briga in trdi(ker dela v firmi tudi sin,da ga krademo).Krade sam sebe ,ker ne dela z glavo,ker z vsako njegovo odločitvijo si ruši vse.Imetje, dobro ime v družbi,najin zakon,spoštovanje delavcev do njega in predvsem moje zdravje.Če mu karkoli rečem,znori,kot žival,tako,da se ga tudi bojim.Trmast je in rine zglavo skozi zid.Nerazsoden je,nemogoč. Zatiska si oči pred problemi,ko pa je problem prevelik, išče pomoč naokoli.
Nimam več potrpljenja” popravljati stvari za njim.Dolguje vsem,celemu svetu,sram me je pred ljudmi zaradi tega.On se pa zato sploh ne briga.
“Bomo že”, pravi.Bojim se,da ostanem brez vsega,da postanem brezdomka,ker mu bodo vse pobrali.
Čez par dni praznujeva 30 letnico zakona,najraje bi se ločila,odšla nekam stran.Povejte mi kakšen naj bo prvi korak,res sem odločena narediti nekaj
pa se ne znam kam obrniti.
Obupana Monja

Pozdravljena!

Prvi korak, ki vam ga predlagam je odkrit pogovor z možem. Povejte mu kaj vas muči in da tako ne morete več naprej. Da je treba nekaj spremeniti.
Razmislite kaj želite vi, kakšna so še vaša čustva do njega in se na podlagi tega odločite kaj boste naredili.

Pa veliko uspeha.

Tanja, Ozara

New Report

Close