Najdi forum

Hude težave

Lep pozdrav vsem!

Pišem vam, ker po enem letu zdravstvenih težav ne vem več kaj naj naredim. Sem totalno obupan in ne vem koliko časa bom še zdržal.
Moje težave so se začele, ko sem se nekega dne zbudil z hudim glavobolom. Sprva sem menil da je to zaradi prekomerno zaužitega alkohola, vendar glavobol kar ni nehal. Naslednji dan sem zdravniku potožil da gre najbrž za sinuse, zato mi je predpisal antibiotike. Čez par dni je rtg nosnih votlin pokazal da ne gre za vnetje sinusov in antibiotike sem opustil. Nato se mi je vsak dan bolj stanje slabšalo, globoka utrujenost, tresoče noge, zaspanost, nezbranost, motnje spomina, nisem mogel brat, pisat, imel sem čelni glavobol. Ker sem bil pred tem dolgo časa prehlajen sem še vedno mislil na sinuse, vendar le ti naj po večkratnih pregledih ne bi bili vneti, le sluznica zadebeljena. Oči so bile tudi bp. Nevrolog tudi ni nič odkril. CT, MR in EEG glave je blo ok. Testiral sem kri, ki naj bi tudi bila bp. Ugotovili so mi samo alergijo na krompir, korenje in še par stvari. Začel sem se zdraviti z antidepresivi, vendar po petih mesecih nobenih sprememb. Uporabljal sem tudi homeopatska zdravila pa tudi nič. Glavobol se je nato iz čela razširil še v zatilje, nato pa na celo glavo. Bolet me je začel še vrat, imel naj bi revmatizem v vratu. Slikanje zob mi je odkrilo še cisto v dlesni in so mi en zob izdrli in to pozdravili, vendar težave niso minile.
Sedaj res ne vem kaj bi še naredu. Sumim še na možnost kake infekcije vendar se mi zdi čudno, ker nimam vročine in kri je v redu. Poskušam se hraniti po dieti za kandido vendar ni sprememb. Edino kar sem do sedaj ugotovil je, da se mi stanje poslabša po obroku, fizičnem in psihičnem naporu. Rahel glavobol je konstantno prisoten vsako minuto in se na momente še poveča. Glavobol mi poveča tudi pokajena cigareta. Te sem sicer močno zmanjšal, vendar težko odneham, ker sem stalno nervozen. Me pa običajno bolj boli na levi strani glave in s pritiskom na obolelo mesto čutim še večjo bolečino.

Res lepo prosim koga če mi lahko kakorkoli pomaga.
Hvala

Spoštovani,

dve možnosti vidim:

1.Najprej kopirajte to pismo in ga v nespremenjeni vsebini prilepite na forumih tukaj:,
tukaj:,
tukaj:

2.Zberite vso dosedanjo dokumentacijo in se z njo obrnite na posvetovalnico dr.Ihana tukaj:

Srečno!

Pozabil sem dodati da imam tudi rahlo znižan krvni tlak.
Pa zanima me še če je prisotna kakršnakoli infekcija, ali je pri tem vedno povečana telesna temperatura?
lp

Ne, ni nujno. Pri zdravstveni vzgoji smo se učili, da je odvisno od povzročitelja in tudi od organizma. Pri osebi z normalnim imunskim odzivom je povišana temperatura lastni obrambni mehanizem telesa. Je torej splošen odziv organizma na različna bolezenska dogajanja, ki nas med drugim opozori, da je v telesu nekaj narobe. Včasih je že samo temperatura uspešna obramba telesa proti povzročitelju bolezni, na primer pri virusnih okužbah. Cilj zvišane temperature je povzročitelja bolezni tako oslabiti, da ga lahko imunski sistem dokončno uniči. Pri imunsko oslabelih osebah je povišana temperatura lahko tudi odsotna oz. so lahko v ospredju drugačni simptomi.

Spoštovani, za več informacij se prosim obrnite na forum, kjer odgovarjajo medicinski strokovnjaki.

Lepo vas pozdravljam!

Kakšna pa je vaša prehrana? 75% bolezni je namreš povezanih z nepravilnim prehranjevanjem.

New Report

Close