Hude bolečine v dlesnih
Pozdravljeni! Zadnji teden dni imam hude bolečine dlesni na desni strani in sem rahlo zatečena po celotni desni strani. Prav tako čutim vročino v tem delu. Bolečina se prenaša in je tako huda, da ponoči ne spim. Bila sem 4 dni zapored pri zobozdravniku, ki mi je dal po celotni strani listke z zdravilom (raztopino), a ni pomagalo. Nato sem odšla k dežurni zdravnici, ki mi je kljub vsemu, kar sem ji povedala rekla, da se njej to sploh ne zdi hudo in me poslala domov z receptom za raztopino (zraven je še povedala, da če je raztopina v lekarni predraga, si je ne rabim kupiti, ker tako zelo tudi ne pomaga!!) Nihče pa me ni poslal niti na rentgen, da bi vsaj preverili, kaj se dogaja.
Kaj naj naredim. Počakam da vse skupaj mine in trpim? Ali grem nazaj in zahtevam rentgen in to, da me resneje pregledajo? Iščem pomoč že teden dni pa me samo odpošiljajo češ, to ne zgleda hudo..
Pozdravljeni,
Glede na napisano je nemogoče postaviti diagnozo. Razen bolečin in rahle otečenosti niste navedli ničesar več. Resnično bi morala narediti klinični pregled, da bi vam lahko pravilno odgovorila.
Srečno.