Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca hud netipičen glavobol

hud netipičen glavobol

Lep pozdrav!

Tole počnem prvič…

Problem je pa tak: Že dvakrat v roku kakšnega tedna se je moji sestri (stara je 22 let) zgodilo, da je imela hud glavobol, ki se ji je selil po celi glavi, zbadajoča bolečina pa se je samo krajši čas zadržala na enem predelu. Sama je rakla, da je bolečina taka, kot bi ji nekaj vrtalo po možganih in se širilo z enega dela na drugega. Pri tem ji postane slabo, mislila je, da bo bruhala, postala pa je zelo šibka, se tresla. Zdaj je vzela dva lekadola in je bolečina toliko popustila, da je lahko zaspala. Vročine nima (35,9).
Pred nekaj dnevi se ji je po vožnji s kolesom primerilo tudi to, da je mislila, da se bo onesvestila, ker se ji je stemnilo pred očmi in se je začela tresti, ko je stopila s kolesa, po nekaj minutah pa je minilo.

Hude glavobole je imela že od malega, pred kakšnimi tremi leti pa je imela tudi hud glavobol, ki je trajal kakšen mesec in vmes ni nikoli zares popustil. Takrat so ugotovili da ni meningitis, mislim pa, da so ji naredili tudi Ct in je bilo vse bp.

Ali menite, da je kaj resnejšega in bi morala k zdravniku?

Najlepše se vam zahvaljujem za odgovor.

Spoštovani!
Lahko bi šlo za migrenski glavobol. Če nima postavljene dokončne diagnoze, če je glavobolov več ali so drugačni kot običajno se je vsekakor smiselno oglasiti na pregled do osebnega zdravnika!
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close