hud atopik-ko medicina odpove
Pozdrav,
ima eno čisto enostavno vprašanje. Pa naj najprej na kratko opišem problem. Pred 20 leti so mi zdravniki diagnosticirali celoletni rinitis, posledica alergij na cvetni prah, pelod, mleko, bombaž, mlečne izdelke…. itd. Zdravljenje oz. terapije so bile seveda histazol, raspršila, presedlala sem na flonidan… in različna druga zdravila za lajšanje alergij… sedaj jih jemljem po potrebi (najboljši aerus)
Pred letom dni so zdravniki spremenili diagnozo v atopik, saj v določenih fazah telo doživi alergijsko reakcijo tudi na fiziološko raztopino.
Se pravi problem je v tem, da ne vemo kaj je spožilec močnih alergijskih reakcij, ki se vedno kažejo v glavobolu, bruhanju, rinitisu, otečenosti obraza in dermatitisu.
Zdravniki splošne medicine so naredili kar se je dalo- predpisali tablete. Sedaj pa vas prosim za čimveč informacij o alternativnih načinih prepoznavanja alergij in terapij le-teh.
Mislim da bioresonančna terapija ne bi bila primerna zame ker kot vem se je potrebno v času terapij izogibati alergenom- jaz pa ne morem iti živet na Mars ta čas.
kakšne ideje?
Pozdravljena. Danes sem prečital o vašem problemu. Če vas zadeva še vedno muči, mi pišite na: [email protected] , in vam bom svetoval komu se obrniti. l.p. marino