Hrvatje imajo raje Srbe kot Slovence
Kar dojami, ker to je to, pa nobeni mediji nimajo nobene veze s tem(kdo pravi da je Podobnik ravnal pravilno, niti slučajno).
Vse kar se dogaja dokazuje da imajo Hrvati res problem!!!!!! Obnašanje kot ga imajo oni ne pelje nikamor, sorry ampak tko je. Vedno se usajajo na meji, prideš dol, hočeš govort hrvašk da bi blo njim lažje in ne tebi, pa po nesreči rečeš kafa ali pa hleb, in te imajo za najhujšega sovražnika, srba, ipd! Po drugi strani pa ti eden hrvat reče, da so slovenci 100 puti gori od srba. Ja kva je zdaj? Srbi – Slovenci – nobeden??? Tretja je še najboljša a ne?
Tudi jaz bi imel najrajši Srbe za sosede….Tam nekje v Banatu.
a na meji se ti pogvarjaš o hlebu in kafi:)))sori, mi je blo smešno!
ma sej vem, da je to vse skupi neverending story, ampak me moti dejstvo, da skoz ene in iste teme.on je mene, jaz bom njega…pa neglede na to kdo je prvi začel.od kje zdaj kar naekrat tekmovanje s Srbi???kaj pa je na njih tko krasnega???aja, že vem.daleč so pa ni z njimi nobenih problemov.valda, jaz si tud mislim za avstralce, da so krasni.se z njimi ni treba ubadat.grem tja na počitnice, se ga napijem, ga zažuramo in grem nazaj domov.kdo se pogovarja o meji, če je ni med nami!pa o carinikih,pa morju, ….
ding,ding!!!
Tatjana25 ,preberi si “kulturne” komentarje tvojih zemljakov ,predno še kaj napišeš.Komentar ni potreben…
Ja vmes je pa “zavedni slovenec zoran predin” govoril po slovensko, zagaman čefur !
pa sej ne pravim, da so vsi normalni.valda da niso in sploh ne zagovarjam vseh.ampak moti me, da tko kot hrvati znajo bit cepci je to tud pogost pojav slovencev.pa ne reč, da oni vedno začnejo!
če pa se že obračaš v to smer, pa se vprašaj zakaj vsako kost, ki jo vržejo, lovite-mo??
če mene vprašaš je nivo komuniciranja pri obeh na isti ravni!
lep dan
kljub “dobrim” hrvatom ki živijo pri nas in na hrvaškem… nebi pogrešal niti enega!
hrvati so slabi ljudje, slabi sosedje, tist njihov morje si lahk nekam vtaknejo ker ni vreden da se uscijem not.
kdorkoli bi biu boljši sosed kot hrvatje, sit sem jih da jih bolj nebi mogel biti, slovenci so debili, samo hrvatje pa skos neki morijo pa se delajo.
srbi so 1000x bolj srčni in pošteni.
ker pa so slovenci eni DEBILI, se ne bo nič spremenilo, tako kot mačka in pes v istem stanovanju, se bosta mogla naučit skupaj živeti, češrav se ne marata.
čimmanj imam z njimi, tem bolje, če pa misli kdo men srat, bo pa dobil po *****, ker provocirajo in če iščejo sranje, ga bojo dobili.
“slovenci bojo pa hodili še naprej na morje…” ja res, ker so slovenci glup narod ki jih NIČ NIKOLI ne nauči, pa glupe babe imamo ki bi za priložnost da grejo svojo debelo rit namakat v to gnojnico, se napit in uživat (oh oh oh) pozabile še na posilstvo ali kaj podobnega, posledice teh dejanj bojo raje kazale ko preostali čas v zvezah v slo, češ “ko se zabavaš se zabavaš”
na bruhanje mi gre vse tole.
“ljubi svojega bližnjega…” ej upam da je bila to napak pri prevajanju, ker take debile okoli sebe PREZIRAM, domače in tuje.
bog ma pa res smisel za humor
Glede morja ti pa dam prov! Ni vreden, da se poščiješ noter!
Če bi bil res kaj vreden, bi se Hrvatje sami namakali, zraven pa še kakšne eminentneže gostili!
Pa ni nič od tega!
Samo Slovenci imajo fiksno idejo, da je to vse, kar si zaslužijo.
Da se enkrat na leto pošteno “očedijo” v hrvaškem morju!
Groza, da ste že ta mladi tako sovražni, samo sovraštvo veje iz vaših besed… Potem pa se čudite, da je stanje tako kot je in da so bili rezultati ankete takšni, kot so bili.
BTW, Robi, “zmagala” je Slovenija, čeprav res le za malo, tako da ta tvoja potvorba informacije izhaja bodisi iz tega, ker nisi prav pozorno ali do konca gledal oddaje (v tem primeru ne bi sploh smel navajati rezultatov, če jih nisi videl), ali pa namerno še bolj razpihuješ sovraštvo…
A vsak kaže samo sebe.
Jaz sem Slovenka, a ker ne čutim nobenega sovraštva do Hrvatov ali katerekoli druge nacije, tudi sama še v življenju nisem dobila negativnega odziva od “katerega izmed njih”. Kakor ti do njih – tako oni do tebe!
ti bi bila dober dušni pastir
siriš laži in svetohlinstvo
ti jst spustim en šamar, te psihično nadlegujem, pa po možnosti še posilim da ne boš nikoli mogla imeti otrok…
PA ME “LJUBI”
zaradi takih kot si ti, ki govorijo kok je svet lep, je potem šok ob sranju.
bolje da si pripravljen na vse, svoje mnenje ima pa vsak pravico met, pa kakršnokoli že je.
hipijevski časi so mimo ko so se imeli vsi radi… res da so bili vsi zadrogirani, a to nima veze, važno da so se imeli radi, ane?
sugar and spice and everything nice, lahko samo na BABJEM zelniku zraste, ker morate zmeraj nekaj olepševat.
mejte se radi… jah, najlažje to rečt, bo potem kaj bolje? bojo tudi drugi spremenili mnenje? bojo *****! tako mišljenje lahko pričakuješ samo od župnika in ene babe ki ima polno rit vsega in ji bilo treba v življenju s prstom dvignit. vsem ostalim ki se trudijo v življenju, se pa tak odnos zdi zamal.
sem brez predsodkov, vse sovražim enako!
saj pravim da so bedaki.
ljudje so kreteni, vsi po spisku.
dokler bomo imeli take ljudi v državi se bojo hrvatje lahko še naprej norca delal.
važno da lahko slovenci svojo jezo hladijo v tej gnojnici in prodajo svoj ponos za en ušiv dopust med dvoličnimi prasicami.
nacionalni ponos…. ja seveda…
” Vedno se usajajo na meji, prideš dol, hočeš govort hrvašk da bi blo njim lažje in ne tebi, pa po nesreči rečeš kafa ali pa hleb, in te imajo za najhujšega sovražnika, srba, ipd!”
Vedno se usajajo na meji(vejca), prideš dol(vejca) hočeš govort hrvašk(se prav ko si dol in ne na meji).
Sej drugače ti lahko napišem tudi hrvašk, ampak se bojim da ga ne bom kje posrala pa bo spet vse narobe.
Pravkar si dokazala moj point!!!!!
Hvala.
Bolj se s tabo ne bi mogel strinjati. Pa sem “čistokrven” slovenc, moji starci so doma z rovt na štajerskem ene 10 kolen nazaj :))
Kakšen hec. Razen res redkih neprijetnosti nisem imel nikoli problemov s hrvati. Ne tu, pri nas doma, ne pri njih ali na dopustu.
Res mi ni jasno, od kod ljudem toliko slabih zgodb? Hmja, jasno je, da človek dobi ignoranco nazaj, če ignoranco okoli trosi. Dobiš, kar daš.
Sicer pa. Folk se pritožuje nad posti na hrvaških forumih. Preberite si še enkrat tale thread na tem slovenskem forumu.
Pa kalkulirajte razliko.
Imejte se radi, ljudje…
Če bi gledala vsaj malo bolj s pametjo in manj z čustvi, bi ti blo jasno, da nobena vera na svetu ne uči sovraštva. Cerkev pripomore edino k sovraštvu takih kot si ti, ker si na vsak način prepričana, da v njih perejo možgane.
Veš kaj ti cerkvena miš !!!!!
Vse vojne so se v svetu začele zaradi cerkve in religije. Največje nesnage in grozote se dogajajo prav v cerkvah, med sexa potrebnimi župniki, ki se potem znašajo nad nebogljenimi otroki, zato ne ti meni, da sem jaz sovražno nastrojena. Cerkev bi jaz ukinila, naj grejo tešit svojo potrebo kam drugam , ne pobirat denar od naivnih ljudi.
Jebemti Hrvate!
vsega je kriva politika, naj se politiki med sabo ne marajo če tko hočjo, jz nimam nc proti nobenmu dokler mi kdo osebno ne zacne tezit, tko da se mi zdijo hravti fejst pobje 😀
joras pa itk sam iziva, naj proda bajto pa se preseli kamor hoce.
Točno tako! Kdo je kriv, če se nekateri ne znajo vesti. Če si vljuden, nimaš nikjer težav z drugimi.
Forum je zaprt za komentiranje.