Najdi forum

Se povsem z napisanim strinjam, razen trditve, da je Indeksov forum primitiven! Vendar vidim glavni problem v tem, da eni in drugi skrajneži ne želijo medsebojno konfrontirati svojih stališč , ker verjamejo, da gre za absolutne apostolate resnice! To je pač del življenja..

Povsod so raznovrstni ljudje – dobri in slabi. Bodimo raje dobri in za vzgled.
Pamet v roke in zamislite se nad nekaterimi izjavami na Hrvaškem in tu, ki niso nič prida.
Pošten in kultiviran človek je povsod po svetu enak. Zato bodimo taki, za kakršne se radi razglašamo – v redu ljudje, ki naj bi bili vredni spoštovanja.

after ZanZibar

Ma vsi vi ste isti kot pa idiot, ki je napisal vse to na hr forumu. Zamislite se malo. Ljudje smo različni in vsepovsod se najde normalnih in pa idiotov. Sploh pa jaz sem Slovenka, imam pa fanta Hrvata in trenutno živim na Hrvaškem pa nikoli nisem imela problemov glede svoje narodnosti. Me pa iskreno povedano zelo živcirajo moji dragi sonarodnjaki Slovenci, ki poleti prihajajo na morje in mislijo, da so glavni v galaksiji samo zato, ker so Slovenci. Da lahko počnejo kar se jim zljubi ker so pač na dopustu…In potem se čudijo, ko pride policija…Včasih me je prav sram, da sem Slovenka…Ja pa še to moje drage Slovenke, imajo Hrvati za vas en dober izrek- Tako mlada več Slovenka…Če me razumete. Baje rade date. Jebi ga, tak je Slovenski sloves na Hrvaškem….

Potrudi se in preberi vse poste.
Zdi se mi zelo grdo od Hrvatov, če o nas Slovenkah tako govorijo, kot si napisala. Ta pregovor bi lahko še bolj veljal za Hrvatice.
Saj je Severina Hrvatica, mar ne?

Moja teta (Hrvatica) je poročena z Bosancem.
Pa je bil moj bratec (Slovenec) pri njih in je bil še majhen, pa ni vedel, da je striček Bosanc in je pokal vice o Bosancih. Seveda so se vsi smejali, stric pa še najbolj.
Potem je sosed prišel, da mu je traktor crknil in če mu lahko moj stric pomaga. Stric je seveda takoj vstal in šel pomagat nesrečniku, takrat pa eden iz družbe pravi:
“DOBAR ČOVJEK, KO DA NIJE BOSANAC!”

potem so se šele smejali.

to je bilo v majhni vasici ob Savi, na mejo med hrvaško in bosno; tam živijo vsi lepo v miru in tudi ko pridemo mi, ki živimo v sloveniji in od mojega strica žena, ki je čistokrvna slovenka, noben ne komplicira, ne sosednje ne žlahta. samo včasih se pohecamo: kaj zdaj, smo prijatelji al moramo biti sovražniki??

ljudje, dajte no…
povsod so dobričine in povsod so bebci. meje so plod človeške gnilobe, niso naravna stvar. meja je samo črta, narisana na zemljevidu in nima nobene veze s človekovo osebnostjo!

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

New Report

Close