Najdi forum

Spoštovani,

na vas se obračam s prošnjo za obrazložitev.
Pred 6 tedni sem se zjutraj zbudila z ostro bolečino v predelu ledvene hrbtenice, ki je trajala dobre 4 tedne. V tem času je bila tudi moč v levi nogi močno zmanjšana, bolečina pa se je širila iz križa v levo nogo.
Sumili smo na hernijo, ki sem jo že imela v času 2.nosečnosti pred 7 leti.
Z vajami in elektro-terapijami sem bolečino uspela nekako sanirati in je sedaj povsem drugačna kot je bila. Sem pa šele sedaj prišla na vrsto za slikanje MR in je izvid sledeč:
blaga sinistrokonveksna deviacija torakoledvene hrbtenice, malo poudarjena fiziološka ledvena lordoza.
i.v. diskus l3-4 blago znižan in izsušen v sklopu začetnih degenerativnih sprememb brez protruzij ali herniacij.
Je možno, da je vendarle šlo za hernijo in se je sanirala ali so v izvidu omenjene težave lahko vzrok za tovrstne bolečine?
Zahvaljujem se vam in vas lepo pozdravljam.

Spoštovani,

je možno, da je vendarle šlo za hernijo in se je sanirala ali so v izvidu omenjene težave lahko vzrok za tovrstne bolečine?

Ne, to glede na izvid ni mogoče, lahko pa je navedeno vzrok za bolečine v spodnjem delu hrbta.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close