Najdi forum

Pozdravljeni!

Pred enim tednom sem po nepravilnem skoku v vodo začela čutiti poškodbe v spodnjem delu hrbta v predelu hrbtenice. Bila sem pri osebni zdravnici, ki je ugotovila, da imam poškodovane najbrž le mišice, ker nisem v nogah čutila nikakršnih mravljincev, niti nisem čutila bolečine, ko mi je zdravnica pregibala noge. Po parih dneh so se mi sedaj pojavili mravljinci (lahko da so zgolj psihične narave, ker me zadeva malce skrbi) in me zanima kaj storiti. Je bolje mirovati, delati kakšne vaje? Seveda bom odšla nazaj k zdravnici, vendar pa bi vseeno potrebovala kakšen začasen nasvet (za čez vikend). So lahko posledice zelo resne, če ne ukrepam pravočasno, se pravi da počakam še par dni, da vidim, če dejansko čutim mravljince, ali se mi to samo dozdeva? Upam, da se Vam vprašanje ne zdi smešno, kajti zadeva me skrbi, po drugi strani pa nočem delati iz muhe slona in hoditi na urgenco.

Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav!

Spoštovana,

najprej poskusite s protivnetnimi zdravili (Naklofen, Ketonal, Nalgesin…) in počitkom. Če gre samo za mravljinčenje, brez močnih bolečin, je verjetnost, da bi prišlo do resnih posledic, zelo majhna.

V ponedeljek pa le obiščite Vašo zdravnico.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close