Najdi forum

h*rbala*fovci … vprašanje

vedno me je zanimalo kaj porečete na to – tisti, ki se ukvarjate s predstavitvijo in prodajo he*ba*ajf*.
HL sem sprobala kaki 2 leti nazaj in zelo na hitro shujšala 10 kg.

potem pa sem imela konkretne probleme z izpadanjem las (tako hitro hujšati je šok za telo) … seveda sem z izdelki prekinila.

to je torej konkreten problem, ki se je pojavil pri uporabi izdelkov. kakšen zagovor?

Pa si potem teh 10 kg dobila nazaj?

ne, nism.

ampak sem precej bolj teoretično podkovana kot pred dvemi leti in ti lahko naštejem kar nekaj substitutov HL proizvodov, ki jih dobiš zelo poceni 😉 in imajo enake rezultate.

Katere pa?
tamena

Oprosti! Jaz vem pa za ljudi, ki se jim po HL lase popravijo ali še celo začnejo rasti. Med 40 MIO ljudmi, ki to jedo na svetu si verjetno ti edini tako primer. Od samih rožic še nobenemu niso izpadali lasje. No, pridi na eno predavanje in to tam povej, me zanima, kaj bo naša zdravnica komentirala. LP

daj prosim povejte kaj več o teh hl proizvodih prooooooosiiiiiim???
kje se kupijo????
učinek?????
cena???

Knedelček,

Vse o izdelkih lahko izveš na http://www.vitalnost.com
Za vstop pa vpiši CODE 2611. Če boš izpolnila vprašalnik te bom lahko osebno kontaktirala…čisto neobvezno.

LP

Miša

lasta, lasta … veš, bila na predavanju takrat. vse slišala, vse sprobala.

zarad rožic zihr ne izpadajo lasje, zarad pomanjkanja česa ob taki prehrani pa. in napisala sm, da so lasje izpadali zaradi prehitrega hujšanja!! to je namreč šok za telo …

tuki ni pa nobenega predavanja itd.

in verjemi da nisem edina s podobno izkušnjo – pa če še tako verjameš v izdelke. ne govori neumnosti, tut če ti povnijo glavo z njimi …

v nekaterih primerih so stranski učinki – to je dejstvo. zato ne govori, da sem edini primer.

Iz lastnih izkušenj vam toplo priporočam, da ne nasedajte agentom ki bi tudi tukaj radi prodali svoje izdelke ( to je sicer razumljivo saj gre za zaslužek )! Če se hočete izognit raznim zdravstvenim težavam ( jaz sem imela predvsem hude želodčne ), ne uživajte raznih preparatov kot je HL in podobne zvarke! To je dobronameren nasvet – sicer pa lahko vsk s vojim telesom počne kar hoče ( saj bo sam nosil posledice ). Lp.

Mislim, da nimate nobenih informacij o teh izdelkih in da 10kg v 7 mesecih ni hitro hujšanje. Vzroki za izpadanje las pa so mnogi, tako da … Ni problema, pač ne v boš več jedla H…..

New Report

Close