Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Hranilnik … kje se da kupiti?

Hranilnik … kje se da kupiti?

Iščem hranilnik za našega malčka, saj mu babice in dedki že naveliko nabirajo kovance. Rada bi čisto klasičnega prašička, seveda čim večjega … :-)) pa ga ne najdem! Ali morda kdo ve kje bi se ga dobilo? Bi bila res hvaležna za informacije!
Lep dan vsem, Tina

Lusne prasicke sem videla v Baby centru, imeli so jih tudi v Mercatorju, na oddelku, kjer imajo porcelan, ampak so bili z napisom v Nemscini. Pa v kaksni cvetlicarni, kjer prodajajo se kaj drugega kot roze.

jaz sem takega glinenega lepega oranžnega z rožicami kupila v Merkurju!

dobiš ga v nlb.

videla sem jih v Rutarju
lp

Na šaltarju Abanke sem videla tistega ježka, ki smo ga imeli mi včasih, ne vem pa, če ni bil samo za okras. Jaz sem hranilnik dobila v NKBM pred parimi leti, ni pa ne vem kako velik.

Kot ti je napisala ina, res velikega zelenega smo mi kupili v Merkurju, sam sem zdaj ugotovila, da ni tako praktičen. Tisto veliko klado je težko napolnit. Zdaj sem kupila drugemu sineku malega lepega prašička na katerem piše Baby’s first bank in ko se napolne, kar se res hitro, spraznimo in nesemo v Tolimat. Ko bo že sam nosil bo tam že kar zajeten kupček denarja. Odprtje računa Toli pa te itak ne košta nič, dinarčki pa se tam obrestujejo. Za sedem nalepk pa dobiš praktično darilce. Ob odprtju računa pa smo dobili rokaviče iz flisa.

Hvala za nasvete … grem v akcijo!
Mislim da bomo zaenkrat kupili kar kaj večjega, ker je še premajhen, da bi vedel kaj pomeni dinarčke nositi v banko, pa tudi zaloga kovancev j že zelooo velika!
Lep sončen dan želim! :-))
Tina

Si me nehote malo nasmejala. Koliko pa je star, ko praviš, da je še premajhen, da bi vedel kaj pomeni dinarčke nosit v banko? Naš je namreč star slabe 3 mesece in zagotovo se mu ne sanja, kaj se dogaja in kaj sploh je pujsek in dinarčki.

Pa fajn nakup želim. Lep pozdravček.

Piki Miki, hotela sem samo reči, da še niti ne doseže Tolimata in da za njegov sklad zaenkrat skrbi mami …. kot se pa sama sebe spomnim sem imala tam nekje tri leta ko je bil zame najlepši dogodek, ko sva z očijem šla v banko, da so moje dinarčke stresli ven iz pujsa in so jih tete preštele. Glede na to da sem rasla gor še v kameni dobi pač še ni bilo tolimatov ampak si moral nežke sam nakupčkat!
:-))) Tina

Jaz sem iskala predvsem hranilnik, ki se NE razbije. Naš je seveda že veeelik (2,5 leti) in sam nosi v hranilnik. In prin nas sem povsod videla samo glinene ali kermaične. No, v Ikei pa smo dobili parv luštnega plastičnega pujska, ki se pridno polni.

Še to: ali v banki kaj komplicirajo, če prineseš kovance za 8000?

Piki Miki: a poveš prosim malo, kako je s tem tolimatom – pri kateri banki, kako funkcionira itd.

Hvala, jasna

Jasna živjo!
V banki niso nikoli komplicirali, saj so navajeni da otroci nosijo hranilnike polne kovancev! Pa še štejejo jih z mašino in ne na roke. Kar se pa tiče Tolimata – pri NLB, nekaj lahko pebereš tu, ostalo pa na njihovi spletni strani. Sori ker je z veliko, NE kričim sem pač copy/pastala s spletne strani!
Lep dan, Tina
🙂

HRANILNIK NAJVERJETNEJE ŽE IMAŠ IN V NJEM SE NABIRAJO KOVANCI, KI SO NAJBOLJ VESELI, ČE JIH ODNESEŠ V BANKO. TO SEDAJ LAHKO STORIŠ SAM, TAKO DA JIH ODNESEŠ V TOLIMAT, KI JE OTROŠKI BANKOMAT V KATEREGA LAHKO VLAGAŠ SVOJ DENAR. TOLIMAT LAHKO UPORABLJAŠ, ČE IMAŠ TOLI RAČUN.

VLAGANJE DENARJA V TOLIMAT JE SILA PREPROSTO:
1. VSTAVIŠ TOLI KARTICO V REŽO, KI JO POKAŽE PUŠČICA NA TOLIMATU.
2. VTIPKAŠ SVOJO TAJNO ŠTEVILKO ALI PA SI ZAPOMNIŠ ZAPOREDJE ŽIVALIC.
3. IZBEREŠ POLOG DENARJA.
4. KOVANCE IN BANKOVCE VLOŽIŠ ENEGA PO ENEGA V REŽI, KI TI JIH KAŽETA PUŠČICI. BANKOVCE LEPO PORAVNAŠ.
5. VZAMEŠ POTRDILO IN NAGRADNO NALEPKO. NALEPKO PRILEPI NA KARTONČEK, KI SI GA DOBIL PRI BANČNEM OKENCU.
6. KO IMAŠ NA KARTONČKU 7 NALEPK, DOBIŠ PRI BANČNEM OKENCU NAGRADO.

New Report

Close