Hrana,hrana,hrana
Pozdravljeni!
Imam eno nenavadno težavo:
Namreč že od svojega 15 leta.
težava je v tem,da vedno samo jem in jem,kile pa nikamor ne gredo.Imam še vedno 45-46 kg.
dobesedno se nažiram z hrano,sem vedno lačna.jem pa vsako uro,saj drugače me začne trebuh bolet od lakote in pa glava.najem se tako,da mi je že slabo od hrane,čez eno uro pa sem zopet lačna kot volk in zopet se najem do konca da mi je slabo itd
A je kaj narobe z mojo prebavo.Namreč v knjigah sem zaseldila,da tisti ki se nažirajo z hrano,da so debeli in ne vem še kaj,pri meni pa ni nič od tega.
tašča mi je rekla,da je mogoče ščitnica??
Zivjo!
Spremeni nitranji monolog. Govori si kar pojem zadrzim v sebi. Postajam vse lepsa itd.piki-bu napisal:
> Pozdravljeni!
> Imam eno nenavadno težavo:
> Namreč že od svojega 15 leta.
> težava je v tem,da vedno samo jem in jem,kile pa nikamor ne
> gredo.Imam še vedno 45-46 kg.
> dobesedno se nažiram z hrano,sem vedno lačna.jem pa vsako
> uro,saj drugače me začne trebuh bolet od lakote in pa
> glava.najem se tako,da mi je že slabo od hrane,čez eno uro pa
> sem zopet lačna kot volk in zopet se najem do konca da mi je
> slabo itd
> A je kaj narobe z mojo prebavo.Namreč v knjigah sem
> zaseldila,da tisti ki se nažirajo z hrano,da so debeli in ne
> vem še kaj,pri meni pa ni nič od tega.
> tašča mi je rekla,da je mogoče ščitnica??
Pozdravljena,
zveni neznansko zoprno in bolj ko ne redkost. Morda je res presnova tako posebna, a zveni bolj zoprno kot samo to. Najbolje, da stopiš do svojega zdravnika in se posvetuješ z njim.
Do takrat pa vsaj poskusi obroke pojesti v miru in omejiti sadje in zelenjavo na malice, glavne obroke pa energetsko obogatiti z več ogljikovimi hidrati (riž, kruh, testenine, krompir ali podobno) in maščobami, poleg obvezne porcije beljakovin.
A zdravnik “ti ne uide”, po vsej verjetnosti.