Hrana Whiskas
Ali morda kdo ve, zakaj se v nobeni trgovini več ne dobi hrane Whiskas za mladiče? Ta teden sem bila v Intersparu, Mercatorju in v dveh trgovinah za živali v BTC-ju. V nobeni od 4 prodajaln se ne dobi Whiskasa za mladičke, prav tako pa tudi ne nobena druga hrana (Hills, Royal Canin…). Za odrasle mačke je hrane več kot dovolj, za mladičke pa nič :(( Sploh več ne vem, kaj naj dam mucku za jesti. Brikete sicer imam od Royal Canina, ampak jih ne mara, tako da sploh ne vem, kaj naj naredim. Ali morda kdo ve, kje bi se dala dobiti Whiskas hrana za mladičke?
Hvala za pomoč!
Moji tut ne marata jest Royal canin, hvala bogu (meni ti briketi grozovito smrdijo, k sreci sem dobila samo vzorcni zavitek). Hill’s Junior sem prav ta teden kupila v Kalii za Bezigradom (nasproti Astre v Jami). O Whiskasu ne vem nic, ker se kot pijanec plota drzim nasvetov prijaznih sodelavk/ev tega foruma, da so zaendrek..:))
pozdravcek,
proxima
Muca, ki jo imamo pri starših, je stara 12 let in že od malega je Whiskas in če bi bil res tako škodljiv, kakor govorijo tukaj, potem bi bilo že kaj narobe, pa še nikoli ni imela nobenih težav, kaj šele da bi bila bolna. Zdrava in živahna je še vedno kot dren, zato res ne vem, zakaj ne bi tudi svojemu mladičku ponudila Whiskasa. Poleg tega pa ne je nič drugega kot Whiskas in jaz ga ne morem prisiliti, da bo jedel Royal Canin, Hill`s ali kakšno drugo “bolj zdravo” hrano. O tem, kako je Whiskas “škodljiv”, sem že vse prebrala, ker dnevno obiskujem ta forum. Tako da mi ne boste povedali nič novega.
Zanima me samo, če morda kdo ve, kje se da kupiti Whiskas hrano za mladiče, ker jaz je ne najdem nikjer?
Mi imamo dva mucka in jima dajemo izmenično Whiskas in Kitekat, vmes dobita za spremembo tudi piščanje ali puranovo meso pa tudi kuhano govedino.Pa se prav nič ne pritožujeta, sta zdrava in lepa. Živita pa veliko zunaj, kjer si ujameta tudi kakšno miško za desert. Seveda imata rada tudi brikete, znamka ni važna, veselo jih hrustata! Mislim, da se ni treba preveč sekirati, mački so že po naravi precej izbirčni in če neko hrano z veseljem jedo, je to znak, da je zanje v redu.
Brikete junior sem videla v Tuš-u, predvidevam, da imajo tudi kako konzervico. Pa v Mercatorju.
Jaz pravzaprav ugotavljam, da je v teh trgovinah teže dobiti hrano za odrale muce :o) No ja pa se ne pritožujem saj kupujemo raje kar večje embalaže. Me pa zanima ali so zdaj vse s tistimi sirnimi koščki? Naš mačkon jih ne obrajta najbol…
LP
Zakaj ljudje morate kupovati za živali to s******!? To je popolnoma nekvalitetna hrana! Sem vprašala dva veterinarja in vedno je bil odgovor enak! Kot vidite je Whiskas zelo barvna hrana, a ni res? Samo poglejte! To so sama barvila! Veterinarka, ki dela v Murski Soboti, mi je rekla, ravno to. In da je skušala po radiju povedati, da Pedigree, Whiskas in vse hrane iz teh naših trgovin niso zdrave za živali, ampak so jo samo nahrulili!
Ni čudno, da samo oglašujejo po TV-ju, to je tako kot pralni prašek! Poleg tega je noter preveč soli, ki škodi ledvicam!