Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina hrana Almo nature- mnenja

hrana Almo nature- mnenja

Kaj menite o tej hrani? Mislite, da je bolj kvalitetna kot Hills in Royal?

Je. Če jo pa nameravaš naročiti preko spleta pa kar pozabi na to. Jaz sem jo že 2x, čakam in čakam … pišem na mail … ja, bom dobila … pa čakam in čakam … pa pokličem, se nihče ne javi, pa čez nekaj časa pokliče iz druge cifre, kao full začuden, da kličem … “ja, te hrane se ne da naročiti preko spletne trgovine, a nič ne piše?” Ne, zato sem jo pa naročila in naročilo je bilo obakrat oddano. ” No, to ima sedaj čez Mr. Pet in bom naročil naj takoj pošljejo.” Mhm, po dveh mesecih še kar čakam. Sploh pa Mr. pet ne pošilja po pošti, ker nimajo spletne trgovine …
Sramota, kako neresni in neprofesionalni so nekateri (in to celo veterinar sam).

Preko katere spletne trgovine si pa naročala? Jaz imam z eno super izkušnje, dvakrat so mi pripeljali celo isti dan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Hrane Satisfaction ne poznam in ne kupujem. Z vprašanji se obrnite drugam.

Tečka, tukaj :

In vidim, da še vedno lahko (kao) naročiš. A se da to hrano naročiti še kje drugje? Sem že brskala po netu, pa ne najdem.

Hmmm jaz sem naročala drugje, pa ne najdem več (sva menjali znamko, ko je moja staknila alergijo…). Zgleda so ukinili stran :/.
Drugače pa so še bolj kvalitetne pasje hrane od almo nature.
lp
T.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Hrane Satisfaction ne poznam in ne kupujem. Z vprašanji se obrnite drugam.

Mah, moji imajo vse od A do Ž, ampak se hitro naveličajo, pa bi jim rada ponudila nekaj novega za popestritev 🙂

Poskusiš lahko tudi Arden grange, Canidae,… Jaz imam slednjo in naročam preko Pasji.net. Nisem še bila razočarana 😉

Mi imamo AN in smo zadovoljni.

******************************** Srce ima razum, ki ga razum ne pozna... Pomagajmo jim: http://www.zavetisce-horjul.net/ ********************************

Tecka, imajo AG, RC, TC, Hill’s, Meradog, Canidae, Pronature, Naturediet (ta jih že malo pika :))), Schesir … slednje sem naročila tudi na pasjemnetu :)). Ma ni da ni. Saj jim vse tekne, ampak ne za dolgo. Mora biti vmes nekaj novega, potem jim pa spet tekno “staro”. Pa ko dobim paket, pritečejo kot otroci zraven pa gledajo kaj je za njih :))))
Mel, kaj je že AN? Animonda mogoče? Te pa res nikjer ne dobim.

Aja, pa Stuzzy dog sem tudi naročila – smrdiiii 🙂

To je pa čudno. Jaz sem tudi že naročala preko te strani in dobila v dveh dneh brez problema. Plačala po povzetju.

Nessi, a na tisti strani, ki sem jo jaz dala? Potem je pa to moralo biti že nekaj časa nazaj, vsaj 2 meseca. Ampak mi je pa res malo mimo, da na strani ni omenjeno, da naročilo ni več možno.

kaj poštnina se tudi plača? a date kakšen link za to hrano? nijno rabim nekaj drugega ker jo po vsem ritka peče.

??, če imaš dovolj velik nakup, se poštnina ne plača. Pa seveda kupi kvalitetno hrano, ne najcenejšo :))

hvala za link. pri hrani ne gledam na ceno ker rabi vedno bolj kakovostno da ji ni potem hudo. bi pa še mi prav prišla kaj boljšega da je nebi več ritka pekla.

Arden Grange in Canidae sta pri vrhu kvalitetnih, če ne kar na samem vrhu. Poskusi z njima, pa vzemi več okusov. Na pasjem netu lahko pred nakupom zaprosiš za vzorčke.

Ne, ne sem mislila sem na Almo Nature.

******************************** Srce ima razum, ki ga razum ne pozna... Pomagajmo jim: http://www.zavetisce-horjul.net/ ********************************

In zakaj jo ritka peče? Vedeti moraš vzrok, da ga lahko odpraviš.

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Ampak s tole psičko je pa vse narobe. V vsaki temi izvem kaj novega.

ne vem če jo peče ali srbi. zaradi žlez če hrana ni prava je takoj ritka na vrsti. in zaradi tega sma bile že pri vseh mogočih veterinarjih. verjetno bo treba res žleze odstranit. no saj ni vedno taka. večino dneva je zelo vesela in razigrana.

New Report

Close