hrana Almo nature- mnenja
Je. Če jo pa nameravaš naročiti preko spleta pa kar pozabi na to. Jaz sem jo že 2x, čakam in čakam … pišem na mail … ja, bom dobila … pa čakam in čakam … pa pokličem, se nihče ne javi, pa čez nekaj časa pokliče iz druge cifre, kao full začuden, da kličem … “ja, te hrane se ne da naročiti preko spletne trgovine, a nič ne piše?” Ne, zato sem jo pa naročila in naročilo je bilo obakrat oddano. ” No, to ima sedaj čez Mr. Pet in bom naročil naj takoj pošljejo.” Mhm, po dveh mesecih še kar čakam. Sploh pa Mr. pet ne pošilja po pošti, ker nimajo spletne trgovine …
Sramota, kako neresni in neprofesionalni so nekateri (in to celo veterinar sam).
Hmmm jaz sem naročala drugje, pa ne najdem več (sva menjali znamko, ko je moja staknila alergijo…). Zgleda so ukinili stran :/.
Drugače pa so še bolj kvalitetne pasje hrane od almo nature.
lp
T.
Tecka, imajo AG, RC, TC, Hill’s, Meradog, Canidae, Pronature, Naturediet (ta jih že malo pika :))), Schesir … slednje sem naročila tudi na pasjemnetu :)). Ma ni da ni. Saj jim vse tekne, ampak ne za dolgo. Mora biti vmes nekaj novega, potem jim pa spet tekno “staro”. Pa ko dobim paket, pritečejo kot otroci zraven pa gledajo kaj je za njih :))))
Mel, kaj je že AN? Animonda mogoče? Te pa res nikjer ne dobim.