hotel delfin-Poreč
Pozdrav
Poleg betonske plaže je še nekaj peska na plaži, imaš od sončka do konkretne sence.
Za stolčke se ne spomnim, vendar sem skoraj ziher da so, hrana je zelo vredu, veliko izbire.
Sobe so tako-tako. Niso prav velike, imajo balkone, če niste zelo izbirčni izkoristite ugodno ponudbo.
Prverjeno lani.
LP
Sonja
No, jaz direktno o tem hotelu ne morem nic kaj reci, le, da sva z dragim lani in letos bila v zeleni laguni. Lani v Zorni, letos Laguna Gran Vista in mi je ta hotel zgledal kot ena rusevina sredi urejenega ambijenta Zelene lagune. Zal.
Moram pa tut sama povedat, da (letos prvic) smo bli z miskotom v hotelu. Bilo me je strah kako bo z osebjem. V Gran Visti so imeli stolcke za otrocke (videla sem 4 komade). Zelo so bili prijazni (razen slovensko nocejo govorit, razumejo pa vse!), trudli so se do maksimuma, se posebej okoli malega miskota. Imeli smo mizo v jedilnici zmerom rezervirano, tako, da nikoli nismo rabli razmisljat ali bo prostor ali ne. Tut niso komplicirali ko smo kaksno sadje ali jogurt odnesli iz jedilnice za miskota,….glavne prijazni so pa bli.
Pozdravcek!
Jaz sem bila tam prejšnji teden in sem bila ZELO zadovoljna. Hrana dobra, osebje zelo prijazno – predvsem do otrok, sobe so bolj skromne, a še vseeno čisto OK. Če se sprehodiš malo po okolici, najdeš tudi primerno plažo za otročke – z malimi kamenčki, veliko sence (kar mi je bilo zelo pomembno). Aja, pa stolčke tudi imajo. V glavnem, dobiš veliko za malo denarja. Priporočam!
LP, Vesna
Če nisi zbirčna je Delfin super hotel. Jaz sem bila večkrat in mi je čist o.k., saj tako al pa tako nisi veliko v sobi. Tuš je v kopalnici, hladilnika pa žal ni. Kajti, če bi hotela tako ponudbo bi morala plačati še enkrat toliko, pa še ni hladilnika, vsaj pri meni. Jaz grem v nedeljo v Parentium v Zeleni Laguni, plačala sem 95000,00 Sit in nimam hladilnika, kar je več je televizija v sobi in mogoče malo več prostora. Lep dopust, upam da bo lepo vreme.
Saša
Stolčki so v restavraciji ob steni in si ga sam vzameš. V sobi imaš kopalnico s tušem, hladilnika pa ni. Ampak jaz ga nisem pogrešala, ker imaš vrh glave dovolj hrane na zajtrku in večerji, v sobi sem imela samo sadje in mleko za malega. Na hladno pijačo pa smo hodili na teraso. Drugače pa sem pod skromne sobe mislila tudi to, da ni TV ali radia, ampak meni je to prav pasal. Upam, da boste uživali!!!
Lep pozdravček, Vesna
Mi smo bli tam zadnji teden julija v Gran visti, res da je bla cena malo cez 900 evrov, ampak je blo vse ok, pozitivno presenecena nad vsem. Soba je bila dovolj velika se za miskovo posteljo 120*60, pa se plac je bil za hodit. Tv je bil, klima in hladilnik tudi. Men se je to zdelo zelo pomembno kajti pri 7 mesecnem otrocicku je dobro, ce imas mleko in ostele stvari kam dati na hladno.
Je pa res, da ce je slabse kot doma – osebno raje ostanem doma. To je moje mnenje. Nisem pa prevec zbircna, sam cisto in urejeno pa vseeno naj bo. Sploh ce imes dojencka.
LP–in lepo letovanje!
Se strinjam s pozitivnimi mnenji o Delfinu, le sobe so res majhne a kar je zame moteče so “mini”postelje, tam sem bila v zadnjih mesecih nosečnosti in sem se komaj zrinila na posteljo, mi smo letos poleti na agenciji vprašali, če imajo morda prenovljene sobe ali take sobe, kjer je postelja skupaj sestavljena kot zakonska, zaradi otroka pa je bil odgovor neg. V tem kraju pa mi je zelo všeč daljša urejena pot za sprehanje in kolesarjenje, zelo primerno za otroke.