Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Hotel Aurora, Vespera, Bellevue

Hotel Aurora, Vespera, Bellevue

Živijo,

Konec avgusta bi šli z našim enoletnikom na dopust na Mali Lošinj, ampak se ne morem odločit v kateri hotel ali AURORA ali VESPERA ali BELLEVUE. Pomembno mi je da ima hotel dvigalo, da so hotelski uslužbenci prijazni, dobra hrana, pa da je senca na plaži in da je primerna za otroke.
Zato prosim tiste, ki ste bile v katerem od teh hotelov za hvalo ali kritiko.

Vnaprej hvala in lep dan, Ela

Bellevue ima samo eno napako-nima dvigala, drugače pa je najboljši hotel na Lošinju.Mi dvigala nismo pogrešali.

Jaz sem tudi za Bellevue. Tisto dvigalo ti pa nadomesti bližina plaže, ki jo imaš pred nosom, medtem ko v drugih dveh hotelih ni tako.

Zaradi vozička bi nam prav prišlo dvigalo, ker rata vse skupaj malo težko za nosit po stopnicah. A druga dva hotela nimata dobrega dostopa do plaže?

Dogovorite se za sobo v 1. nadstropju, pa ne bo veliko stopnic. Res se druga dva hotela za mlade družine ne moreta primerjati z Bellevujem. Ima velike sobe in balkone, hotel je manjši, zato prijetnejši, vse je bolj umirjeno, pri večerji je klasična strežba , ki ti prihrani tekanje z majhnim otrokom in borbo za najboljše kose hrane, hrana je dobra, do mesta je veliko bliže,okolica lepša (veliko sence)…Bo dovolj?

Hm, kdaj ste pa bile v Bellevueju – mi smo bili letos junija, in dvigalo je! Definitivno, sem pogledala sedaj še na mejle od agencije, da ne bi pomešala imen. Čikat, a ne? Preveri še pri agenciji, da boš ziher, da je. Jaz ne poznam ostalih dveh, ampak ta je res krasen, čikat pa sploh, s sprehajalnimi potkami in senčko… nas je očaral.

Ja, res bo že ene 2 leti. Ja, potem pa za Elo 11 ni več preprek.

Živjo!

Bellevueja sicer ne poznam, sta pa Aurora in Vespera (ki sta skoraj identična hotela) čisto spodobna hotela, s prijaznimi uslužbenci in super samopostrežno hrano.

Lp

Mi smo bili v Aurori in ugotovila, da so sobe bolj majhne. Malega otroka pa smo na plažo raje nesli na rokah ( brez vozička ),ker je dostop do plaže možen samo po stopnicah. Je pa veliko sprehajalnih poti ob morju.

New Report

Close