Najdi forum

Živjo vsi

ko sem bral Vse najboljše ponočnjak, sem nehopte pomislil, aha ta je pa dvojček. In iz čistega “firbca” vas, ki sodelujete na debatah, sprašujem kaj ste po horoskopu.

Pa ne da bi to kaj povedalo o človeku, še več moje mnenje se močno razlikuje od vseh, ki rečejo, da poznajo znamenjen, poznajo človeka.
HAHA

Samo vseeno “firbec” je premočen 🙂

Primož

Po horoskopu sem oven. Niti ne vem, kaj to pomeni. Vem pa, da sem večinoma zelo svojeglava in zaletava.

Po horoskopu sem Riba, v ascendentu (ta ti menda določa osebnost) pa sem strelec. Voda in ogenj torej.

Dvojna škorpijonka.

Rojena sem v znamenju leva, statistično pa se takrat rodi največ ljudi. Imela naj bi dobre sposobnosti za vodenje in poželenje po materialnem blagostanju. Vodenje me ne zanima, materialno blagostanje me kar plaši, ker mi pomeni sinonim za čustveno plitvost (moji predsodki pač)… 🙂 Bila bi naj odločna (hm, morda, v acendentu sem tehtnica), svoje zveste prijatelje naj bi rada obdarila (da, to je moja slabost), kdor pa se mi izneveri, naj bi doživel kruto maščevanje (osebno se mi zdi maščevanje potrata energije in negativizem, ki si ga ne dovolim) ali vsaj mojo divjo jezo… Nosila naj bi veliko zlata in imela privzdignjeno frizuro (levjo grivo). V resnici je vse moje zlato pospravljeno, samo vcasih nadenem posamicni prstan (cenen), moja frizura pa je polizana. Vse te lastnosti da ali ne bi v neki meri našli tudi ostali v sebi samih.

Ognjena zemlja. Levji ogenj v ascendentu, Sonce v zimskem zemeljskem Kozorogu . Itd.. in še veliko drugih zadev.

horoskop riba, ascendent lev.

Dvojna vodnarka.

Po horoskopu tehtnica, v ascendentu škorpijonka.

Sem rakica v ascedentu devica. Po kitajskem kača.

Draga Irena, zgleda, da sva si malce podobni. Tudi jaz sem levinja (1.tretjina) z močnim ascendentom kozoroga.
Tudi sama, nisem imela nikoli levjih ambicij – vodenje (kar zahteva določeno izpostavljanje, ki ga ne maram, nisem nikoli rinila naprej), materialno blagostanje (nimam ne vem kakšnih velikih želja, zato sem kmalu zadovoljna, s prevelikim bogastvom,
pa ne bi znala živeti – ker mislim, da denar ni nujno sreča).Tudi ostale karakteristike mislim, da nimam preveč levjih, saj so mi maščevalnost, okinčanje z zlatom, in levja griva, tuje.
Morda sem še najbolj levinja v temle – tudi s “kremplji” bi branila svoj zarod, če bi bil ogrožen; težko odneham pri stvareh, za katere sem prepričana, da imam prav; ko se počutim ogroženo, se branim z vsemi silami. Edino morda, da me včasih lahko kdo hitro sprovocira, vendar to so že bolj sodobne “bolezni”, kot pa odlike nekega znamenja. Pravijo, da ascendent kozoroga ublaži levjo napadalnost, zato tudi nisem agresiven tip (ne maram nasilja nobene vrste, držim se tistega: pustite MI živeti v miru, saj VAM jaz nočem nič slabega oz. drugemu ne želim nič takega, kar ne bi želela, da drugi želijo meni).
Lp Urša

Živjo!

Jaz sem tudi lev in opažam, da sem v krasni družbi dveh levinj. :=) Kaj sem v ascendentu ne vem, ampak po moje sem nekaj mirnega, saj tudi sam nisem ne vem kako važen voditelj, s pokončno dvignjeno glavo in super punk frizuro. :)) Priznam, da sem včasih rad v središču pozornosti, da mi je všeč, če o meni govorijo lepo, ampak … sej to paše vsem,a ne? 🙂

Sicer mi je pa ta avgustovski čas prav všeč … ugodno vreme, počitnice, time to relax, pa še rojstni dan! … kul 🙂

Fajn mejte
Primzi

Primož kaj, ko bi nam še ti zaupal svoje znamenje

LPA

Draga Urša,
jaz še nimam svojega levjega zaroda, me pa res skrbi, da bom kar preveč zaščitniška… 🙂 se bom skušala zadržati…

Hm… prijatelji, ki bi jih povabil na zabavo, pa so vecinoma na dopustu… Meni ni vsec!

Hm, hm, to sem tudi jaz mislila prej. Počakaj, da boš ugotovila, če se to da, pri nas levinjah!

Hvala enako!

Jaz sem pa en rakec. In mislim (kot tudi nekateri moji bližnji) , da zame “tipične rakovske značajske lastnosti” zame kar držijo. Rakec je tudi moj partner.
Pozdravček

Sreča zate ker imaš za sopotnika rakca.
Kakšna veza se ti zdi rakica in bik?

Kje so pa moški ? Samo ženske odgovarjamo na to temo. A mogoče ne vejo, kaj so po znamenju ?

New Report

Close