Najdi forum

Hormonski problemi ali..?

Pozdravljeni!

Pred dvema tednoma sem imela nezaščiten spolni odnos med menstruacijo. Takoj naslednji dan sem šla v lekarno po tabletko za dan po odnosu.

Čez en teden sem spet dobila menstruacijo, ki je trajal tri dni, začela pa se je z rjavim izcedkom, res gostim.

Zdaj se mi je na desni zunanji sramni ustnici spodaj, skoraj zraven vhoda v nožnico, naredila nekakšna podkožna bula. Na zunaj zgleda otečena in gladka, rdeča, kot da bo vsak hip počila.. Ampak skrbi me kaj je spodaj.:/

Enkrat sem že šla zaradi podobne bule (ampak manjše) k zdravniku, pa mi je rekel, da je to od britja in mi predpisal nekakšno kremo proti vnetju, ki je potem bulo zmanjšala.

Ali je to lahko kako povezano med seboj ? Kaj bi lahko bilo narobe ?

Bula je na otip boleča, če se vozim na kolesu, me vse boli, problem je, sploh, ker sem športno zelo aktivna.

Najlepša hvala za odgovore, LP.

Pozdravljeni,

ponovno krvavitev ste dobili zato, ker ste vzeli tabletko (po tem skoraj vedno pride do odtegnitvene krvavitve). Bulica je zelo verjetno vneta Bartholinijeva žleza. Zelo velikokrat poči in iz nje se izcedi gnoj. Že ne poči, je zaradi bolečin velikokrat potrebno poiskati zdravniško pomoč. Zdravnik zareže nad bulico (dobite anestezijo) in ven sprosti gnoj. Problem je, da se le-to lahko večkrat ponavlja.

*** Lep pozdrav, Urška Bizjak Ogrinc Juna d.o.o. http://www.juna.si

New Report

Close