Najdi forum

Dobila sem izvide iz katerih je razvidno, da imam povišano vrednost androgenega hormona DHEAS in odziv na deksametazonski test. Zdravnica naj bi mi po priporočilu endokrinologinje predpisala aldactone 25 mg in kontraceptive. Pišem pa vam, saj bi rada izvedela vaše mnjenje, kako bi na naraven način lahko ozdravila to malo nadlogo, ker ne bi rada več jemala kontracepcijskih tablet (pred leti sem jih jemala skoraj 10 let), kaj močnejšega pa sploh ne. In sicer zato, ker mi je uspelo odpraviti glavobole in še marsikaj drugega s pomočjo tkm! Za to sem neizmerno hvaležna in jih ne bi rada ponovno dobila zaradi omenjenih tablet. Verjamem, da se včasih res ne moremo izogniti splošni medicini, ampak se mi zdi, da tablete samo trenutno pomagajo in bolj škodijo kot pa odstranjujejo vzroke in bolezen. Zelo bi bila vesela vašega odgovora, Lp

Pozdravljeni!

Predlagam vam, da obiscete zdravilca TKM pri katerem ste se zdravili ze prej in ona/on vam bo znal/a najbolje odgovoriti, ko bo pregledal/a prejsno dokumentacijo in dodal/a nove ugotovitve. Postavljanje diagnoze po TKM je precej drugacna od alopatske medicine.

Moje mnenje je, da bi morali obe vrsti medicine tesno sodelovati in komunicirati. Tako bi pacienti dobili najboljso oskrbo in zdravljenje.

Vse dobro!

Mag. Jadranka Perl --- "Be still like a mountain and flow like a great river." - Lao Tzu

Naj se najprej zahvalim za odgovor, sem se pa tudi sama mislila posvetovati z zdravilko tkm. Veliko vaših odgovorov sem že prebrala in so se mi zdeli zelo koristni in dobri, zato sem želela izvedeti, če sem na pravi poti (ker ne želim več jesti kontracepcijskih tabletk). Ali pa s katerim notranjim organom bi bila povezana težava oz. kaj počnem narobe. Od vas pa nisem pričakovala diagnoze, sploh ne, samo informacijo. Lepo preživite ta sončen vikend, lp

Vse dobro vam zelim in lep vikend tudi vam.

Mag. Jadranka Perl --- "Be still like a mountain and flow like a great river." - Lao Tzu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close