Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost hormoni ali kaj?

hormoni ali kaj?

Pozdravljeni!

Že dolgo vas berem ampak pisala še nisem nikoli. Marsikatera med vami si želi zagledati 2 črtici in ne menstruacije, pri meni pa je težava ta da imam zelo, zelo neredno menstruacijo. Imam jo na 90 dni in več.
Sem čisto obupana saj si z partnerjem želiva naraščaj a kaj, ko niti menstruacije ni, kaj šele kaj drugega. Zanima pa me, če je katera imela neredno menstruacijo in kako in s čim se da urediti, da bi bila kolikor toliko redna.
Ali ginekologinja predpiše kakšne hormone? Zanima pa me še to, če se dosti zrediš po njih?
V upanju, da mi bo vsaj katera znala malo svetovati vas pozdravljam in vam želim čimprej tako težko pričakovani 2 črtici zame in za vse vas.

Hojla

Glede na 90 dnevni ciklus bo res najbolje, da greš do gin. in mu zaupaš svoj problem.

LP- Ajda J

Tudi jaz ti predlagam, da greš k svojemu ginekologu.
Jaz sem ena tistih, ki tudi nimajo redne menstruacije. Imela sem jo na 38-45 dni.
Šla sem k moji ginekologinji, ki mi je predpisala Dabroston in menstruacija se je uredila na točno 28 dni. S pomočjo IVF sem zdaj noseča.
Veliko sreče – tudi pri tebi bosta dve modri črtici !

Zala,
mi lahko prosim pojasniš, kakšna je bila tvoja kura z dabrostonom za ureditev ciklusa (koliko časa si ga jemala, kako, količina,..).
Hvala,

Hope

Ajdi, čakam tvojo pošto, a veš????

Ja, sem ti že dva mejla poslala – hitr brat!!

Kulll

Jaz sem imela tudi izostanke menstruacij. Zdej jih imam od 38 – 55 dni. Ampak zdej čakam na 1 M po spontanem splavu.
Lahko ti edin rečem da pejt h Gin. ki ti bo najbrž dala tablete, ki ti bodo uredile ciklus, ker zgleda da ne prihaja do O. Vsaj pri meni je tako bilo ko so mi jajčniki kr zaspali “tako se je izrazila” in sem se zdravila kake 2 leti. Ampak to je bilo pred kakimi 5 leti . In še takrat sem imela M samo če sem jedla te hormonske tablete. Nisem se pa nič zredila, če te zanima.

Dr, Pušenjak je večkrat tudi napisal, da jemanje kontac. tabletk uredi ciklus, ampak jaz jih nikoli nisem jemala.

Upam da sem ti kaj pomagala Ema

New Report

Close