Najdi forum

majaci nalepi si obliž ala hanzaplast in bo bolj delovalo!
hoodia pomaga,a LE PRAVA HOODIA,te rastline se pri nas in pri raznih top shop prodajalcih ne dobi!
verjemi preizkušeno,izprovano..kakor hočeš!
na žalost je vse to-kar si verjetno že 100krat slišala NATEG!

kej novega?PetryyMM

Jaz sem hoodio jedel dva meseca pa nisem opazil nobene razlike recimo da bi zavirale apetit prav nasprotno kot da bi mi dale tablete apetit.celo zredil sem se za dva kilograma.Mogoče sem dobil fake robo

Sem kupila obliže HOODIA in prva 2 tedna so mi delovali počasi usaki dan sem zgubila po 2 grama..
zdaj po 2 tednih sm se začela še gibat in zgubljam pou kilograma na dan tudi do enega če se da..
pri zaviranju apetita deluje ODLIČNO!! .. za kosilo sem pojedla lahko tudi po 2 krožnika .. zdaj pa niti četrt enega ne pojem..0_0

usem ki želijo skuhšati prporočam te obliže..

Sara 🙂

Sara s katere spletne strani si jih pa nabavila?
Jaz bi jih tud rada nabavila ampak je toliko oglasov in nevem katermu naj zaupam. :/

Ojla, tudi jest sem totalen skeptik glede obližev za hujšanje ipd.
Moj problem je da imam ene 6 -7 kg preveč. In seveda zakaj, ker mi non stop diši potreba po vnosu sladkorja. Tako da čez cel dan po malem zobam kšne male pregrehe. In rezultat je očiten.

Ne vem na kakšni podlagi, toda odločila sem se da “sprobam ” obliže Hoodia. S ciljem da se mi potreba po sladkorju omili.

Danes je tretji dan in lahko rečem, da je ena fora na tem. Opažam da je potreba po cukrčkih pošla in sem ful ful vesela. Je nekaj na tem.
Opažam tudi da se mi je telesna energija dvignila in da sem bolj mirna – harmonična.

lpT

Tablete za hujšanje – http://thermacuts.si Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 14 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

New Report

Close