Jaz sem prebrala, da se moraš prav prisilit, da nekaj poješ. Hoodia ti zelo zmanjša apetit in nekatere filmske igralke shujšajo do kosti. Torej ni za lase privlečeno, če to piše v časopisih.
Jaz je še nisem probala vendar me zelo mika, je pa precej draga, moraš še plačat stroške carine in preračunano te stane cca 100 EUR.
Splača pa se, da zraven gibanja probam tudi ta ameriški čudež.
Če boš ti Oli2 probala prej, pa javi.
Lep pozdrav.
Hojla uirenaaaa!
Saj ti dam prav, da ne verjameš v čudeže, mislim v čudežne tablete, vendar ljudje smo včasih naivni in pač probat ni greh.
Znanost dosti dela na tem, da izumi prav čudežno tabletko in da tale mali drobceni čudežek pomaga do nam željene vitke linije.
Kaj pa če je ta hoodia le prava?
Dovoli nam probat in ti veselo javimo rezultate (z dolgim nosom brez 100 EUR ali pa s sijočimi okicami in malo rito).
Povem pa ti, da čisto trapasta le nisem, saj se kolko tolko zdravo prehranjujem in tudi gibam se kar precej, vendar se mi teža iz 60 že celo leto ni premaknila navzdol (zato si želim hoodio).
Lepo se imej in lep dan, drži pesti za nas naivne.
ahoj!
Kje dobim naslov za naročilo? Naj ga katera tukaj napiše, lepo prosim.
Berem tukaj in slišim o hoodii pa ne vem kje naj naročim. Zaradi zdravil imam neobvladljiv apetit in bi mi prišla prav kakšna tabletka, ki bi ga zavrla. Vsi naši čajčki mi ne pomagajo, litri vode pa gredo hitro skozi in lakota je spet tu.
Hvala za naslov in lep dan!
Excveka pozdravljena!
Jaz sem našla telefonsko številko preko interneta pod hoodia.
Naročiš lahko preko telefona 040 497 061 cena 62,55 EUR.
Malo prebrskaj internet in si preberi kaj več.
Jaz sem prebrala, da je lansko leto Nicole Richie s pomočjo južnoafriške rastline hoodia shujšala skoraj na velikost ošiljenega svinčnika. Tablete, ki so narejene iz omenjene rastline namreč možgane prelisičijo, da je telo sito.
Piše tudi, da so to neumne diete, tolažim se pač, da mi velke škode ne morejo povzročit, shujšala bi rada še 5 kg.
Sedaj čakam na OD, ker imam trenutno precej shujšano denarnico.
Lepo se imejte vse tukaj na forumu.
Ravno sem brala v Anji, da so hoodio uporabljali nekje v afriki takrat ko jim je primankovalo hrane, da so imeli občutek sitosti.
No jedli so posušen kaktus ne tabletke seveda :o)
Ja kar nekaj primerov tabletk in napitkov je ki naj bi zavirale lahkoto, in vedno smo prišli do zaključka, da je to predvsem zaradi psihe. Se pravi da prve 3 dni nisi tolk lačen ker misliš da tabletke učinkujejo v resnici pa je vse skupaj v naših glavah.
Upam, da tukaj ni tko, mal sporočte tiste ki ste se za tale kaktus odločle.
LP
Ja, 100 eur za koliko časa? Za en mesec?.. torej na leto 1.200 eur… kaj pa, če tabletke opustimo? Ups, kile grejo gor… hitro po novo zalogo…če hočem težo obdržati, potem moramo tole čudežno tableto jesti še vsaj 50 let… torej bom zapravila 60.000 evrov, ampak bom celo življenje vitka! O zdravju pa res ne bom izgubljala besed…
Preden kupujete takšne in drugačne neznane pripravke, je pametno prebrskati splet, sploh tuje strani. Ko vtipkaš hoodia in dangerous, prideš recimo do tele strani:
http://www.newstarget.com/002713.html
In kaj piše? Na kratko, da gre za nepreizkušen preparat. Kliničnih testiranj še ni bilo. Stranski učinki niso znani. Na prvi pogled jih ni, ampak mnogi se pokažejo šele po dolgih letih, včasih tudi na potomcih. Ja, v Afriki so to uživali, vendar ne v takšnih količinah in sigurno ne vsak dan.
In res je, hoodia zavira apetit, vendar sodeč po avtorju šele ob bistveno večjih količinah, kot jih priporoča distributer. In učinkuje samo ob določeni kombinaciji hrane. Če jeste preveč OH, boste vseeno lačne, ravno tako po intenzivni vadbi. Sama hoodia torej ne naredi nič bistvenega, če ne sodelujete z njo. In stroški bodo večji, kot ste mogoče računale.
Avtor svetuje tudi, v kakšni obliki kupujete preparat. Navedeno je tržno ime. Da vam ne bodo prodali placeba. Vse je mogoče.
Po Nicole Richie se jaz ne bi zgledovala. Deklica je milo rečeno shirana in sama priznava, da boleha za anoreksijo. Zelo slaba reklama za ta preparat.
Denar je konec koncev vaš, jaz svetujem samo previdnost. Sigurno ne bi kupovala, če veste o prodajalcu samo njegovo telefonsko številko.
Ko vidiš, kdo to prodaja, ti pa sploh lahko rata slabo. Med izdelki, ki jih ta slovenska spletna trgovina prodaja, so še:
Glavnik, ki za vedno odpravi plešavost
Pripomoček za povečavo penisa
Lepljivi modrček
Parfum seksualna orivlačnost v steklenički
Preparat za večje prsi :))))
Preparat za erekcijo
Zdravilo za luskavico
Še dva preparata za erekcijo
Preparat proti prdenju :))
Preparat proti prehitremu izlivu
Cel kup nekih kremic Transfer Factor, ki, če jaz kaj vem, je živalski kolostrum – seveda to nikjer izrecno ne piše
Powerball, ki je dejansko še najmanj škodljiv
Saj sem se nasmejala, čeprav ni smešno. Jaz od njih ne bi kupila niti WC papirja. Tudi hoodia najbrž ni prava.
Avtor priporoča Hoodoba – Hoodia Gordonii Diet Pills, ki jih je tudi dal na analizo in res vsebujejo hoodio. Če se dobijo pri nas, pa ne vem.
Tukaj je še en članek ženske, ki je shujšala na ta način, vendar šele, ko je našla pravi preparat. Na trgu je namreč cel kup ponaredkov.
http://radiohealth.net/hoodia_gordonii_diet_pills.html
Če rabi katera izvleček, naj pove.