Najdi forum

Sem študentka in iščem honorarno delo z kasnejšo možnostjo zaposlitve (če je pač možno). imam veliko izkušenj s telefonsko prodajo, mrežnim marketingom. Sem na začetku poti pa ne vem am naj se obrnem. Službe v moji stroki pač ni, To pa kar me zanima pa tudi zaenkrat še nisem dobila. Rada bi se izučila za dobrega prodajalca. Za dodaten zaslužek sem pripravljena delati tudi druga dela kot so: čiščenje, promocije, varstvo otrok…itd.

pišite mi na mail: [email protected]

Pozdravljena Katja

Pošiljam vam ponudbo super priložnost, ali jo boste izkoristili, mi smo jo.
Pošiljam vam malo opisa od kje prihaja denar in kaj se dela v naši organizaciji, če vas bo zanimalo kaj več, mi pišite na mail: [email protected], da se bova dogovorila za informativni sestanek, KAJTI TO JE EDINI SISTEM DO SEDAJ, KI SEM GA JAZ SPOZNAL V SVOJH 30 LETIH SLUŽBOVANJA, KJER SI RESNIČNO PLAČAN PO UČINKU, TO POMENI DA ČLOVEK DOBI DOBRO PLAČILO ZA DELO KI GA OPRAVI, NEDELO TUKAJ NI PLAČANO

Upam, da ste resna iskalka dela in da boste tole prebrala v celoti, zato vam ponujam priložnost, ki je povsem legalna zadeva in je odobrena od Gospodarske zbornice Slovenjije leta 1995. Verjetno se strinjate, da je danes vse težji in večji problem poiskati varno službo, zato vam priporočam, da natančno prečitate sporočilo, ki ga vam pošiljam, dobro premislite in se oglasite glede dogovora za sestanek.
To ni samo zanimivo ampak je tudi življenjskega pomena.

KAJ LAHKO VI PRIDOBITE?

V 1.FAZI PROFITIRATE – POCENITE VAŠ ŽIVLJENJSKI STROŠEK

V 2.FAZI LAHKO DOBRO ZASLUŽITE

IČEMO LJUDI, KI ŽELIJO DOSEČI V ŽIVLJENJU NEKAJ VEČ

Ne ponujam vam FINANČNIH IGER

Tisti ljudje, ki so si dovolili pogledati in preveriti so danes veseli, sproščeni in zelo navdušeni nad možnostjo, ki jo nam vsem nudi ekonomija nove dobe.

Strah je odveč, ker: – NI INVESTICIJE(ni tveganja ni finančna igra)

– NI AKVIZITERSTVO (ker ne prodajamo izdelkov od vrat do vrat)

– KDO ŽE SODELUJE Z NAMI? Vse strukture ljudi: dr., ing., profesorji, PRAVNIKI, podjetniki,politiki, študentje, upokojenci, ……. saj si vsi ljudje želimo več časa in več denarja, pri nas lahko dosežete oboje. NE VERJAMETE – PREVERITE, saj vas nič ne stane, če boste preverila.

Z vsem spoštovanjem in lepe praznike vam želim.

Jože

a bi prodajala zeliscne gele po telefonu ali od vrat do vrat.

Če lahko ponudite priložnost – delo še komu, mi lahko pišete na mail
[email protected]

pozdravljena!

Ponujam honorarno delo. Zasluzek za 4 dni okoli 300€. Javite na email: [email protected], ker sem tudi sam (še kar) študent vem kako je tezko do €.

Delo je enkratno veliko se zasluži v zelo kratkem času cc 4 ure na dan.

Če vas zanima mi pišite na email.

lep pozdrav!

Zdravu.vitalni, to je gotovo prodaja na terenu, a ne ?

Vsak je svoje sreče kovač, pravi že stari pregovor.
Najlažje je kriviti druge za svoj neuspeh. Starši so krivi da niste izobraženi kot si želite, delodajalec je kriv ker nimate plače ki bi vam omogočila boljše življenje, banka je kriva ker vi nemorete odplačevati ali najeti kredita. Država je kriva ker vam ne pomaga da bi dostojno živeli.
Ja seveda vedno se najde nekdo ki je kriv, samo mi smo nedolžni, ne mi smo naredili vse, le oni so nas z…….
Prosim vas lepo. Pravite da nimate dovol, koliko pa vas kadi 40%, in koliko stanejo cigareti na mesec 100 €, plača pa 550 € ja seveda nimate dovolj če pa 1/5 svoje plače spustite v luft. Aja vi pa ne kadite, imate pa kredit za avto, koliko že:150 €, oprostite koliko je to % od vaše plače.
ja pa ni krivo to veste mene je šef n…, žena me je zapustil, vse mi je pobrala, ali pa mož je šel ne plačuje.
Ja, saj vam verjamem, res vam verjamem. Toda preteklos je preteklost. Ne da se je spremeniti. Sedaj je sedanjost, jutri bodočnost. Živimo za jutri, torej glejmo v jutrišni dan. Prenehajmo iskati probleme in kritizirati vse povprek. Res je včasih se najde nekdo ki vas želi n…, toda ali so potem vsi, ki vam ponudimo pomoč slabi. Pol se kar obesite če mislite tako.
Vsaki dan slišimo, zgodila se je prometna nesreča, spet en, dva mrteva, ali zato ne gremo na cesto. V bolnici so spet enega fantali, Ja ne idite v bolnico, beg vas bodo spravli. Avijon je strmoglavil, ne idite na njega, dol bo pado. Oni se je vtopil, ne idite na morje, nevarno je pa še morski psi plavajo, veste lani sem videl takega šest metrov dolgega.
Halo, kaj pa se gremo.
Res ni vse zlato kar se sveti, ni pa tudi vse gnilo kar nekomu smrdi.
Očitno smo ljudje bolj naravnani k kritikam, kakor dejansko nekaj narediti zase, svojo družino, za svojo okolico. Česa se dejansko bojimo ko kritiziramo kar tja v en dan.
Lastnega neuspeha.
Ne zagovarjam nikogar, tudi sebe ne,
Toda ali ste znali hoditi, voziti kolo, avto, ko ste se rodili, ste se rodili z znanjem. NE
Ali ste vsi sodniki, zdravniki, peki, čistilke, … NE. vsak je zase edinstven, vsak zase kroji usodo.
Začnite spreminjati sebe namesto da se trudite spremeniti okolico, lažje je.
Želite pomoč, potem jo sprejmite ko vam je ponujena. Za vsako delo, ČISTO VSAKO DELO, pa je potrebna volja, vstrajnost in samozavest, če tega ni, ni uspeha in potem so drugi krivi in drugi lažejo, varajo in kaj vem kaj še vse ker vam ne uspe.
Kaj boste storili po tem je vaša stvar. Napisal sem tisto kar čutim, na forum sem iznesel svojo bolečino ob prebiranju kritik ki nimajo nobene osnove vsaj v napisanem ne, vedno je bil in bo kritik propadli umetni.
Zakaj pišem tako?
Tudi jaz sem padel. Ali krivim druge? NE, usodo sem vzel v svoje roke in živim naprej, delam naprej. Živim za bodočnost, svojo družino in za boljši jutri.
Želite pomoč potem jo sprejmite ko se vam ponudi, Želite kritizirat, potem kritizirajet še naprej tja v tri dni. slednje je lažje, a prinese manj uspeha kakor prvo, verjamite mi.
Lahko pa me mirno kontaktirate ti in ti, vseeno kateri, časa imam na pretek, ali ga imate Vi.
Ja pa še moj kontakt, da neboste rekli da se skrivam za psevdonimom:070 215 220, in Drago je moje ime.
Lep pozdrav.

Pozdrav,

če vas zanima delo preko interneta ali offline iščemo svetovalce in svetovalke za vodje ekipe v vsaki regiji po Sloveniji. Mandura Slovenija začne poslovati junija.

Več na http://www.mandura.si[/url

New Report

Close