Honorarno delo v računovodstvu
Pozdravljena,
Jaz imam sicer podjetje in se ukvarjam z racunovodstvom. Zaradi rojstva otroka in porodniske sem v preteklih dveh letih preklicala poslovanje s polovico strank, sedaj ko pa sem ponovno 100%prisotna pa imam za moje zmogljivosti premalo dela, tako da ti z veseljem priskocim na pomoc. Seveda bi bilo najbolj idealno, da imava enake programe (Vasco) .
Pisi v kolkor si zainteresirana.
Lep pozdrav
Spoštovani. Imam dolgoletne izkušnje z vodenjem dela v kadrovski službi. Vašega dela bi bila zelo vesela, ker sem se pred kratkim upokojila in nimam drugih obveznosti. Pri delu sem poštena, dosledna in marljiva.
Če vas zanimajo moje izkušnje mi javite, da vam sporočim moj email. Lep pozdrav iz Ljubljane.
Ne vam če je to delo še aktualno, kajti dva dni nisem bila prisotna, zato sem malo pozna, če pa je se mi javite. Imam dolgoletne izkušnje v knjigovodstvu.
Sem natančna, točna pridna in dosledna, sicer srednjih let, nisem namreč mlada.
Kajti iščejo se samo mlade. Obvladam word excel itd.
Če je še aktualno se mi javite, da vam sporočim e-mail, ali tel. številko.
Lep pozdrav.
Inka
Pozdravljeni!
Moje ime je Barbara. Imam 10 let delovnih izkušenj na področju računovodstva (saldakonti kupcev in dobaviteljev-knjiženje plačil, prejetih faktur, fakturiranje, izterjava, usklajevanje kartic, plačevanje…). Pri delu sem natančna, vestna in ažurna. Iščem honorarno delo v računovodstvu v popoldanskem času v Ljubljani ali njeni okolici.
Lep pozdrav,
Barbara
redno delam v državni upravi in sem zelo zaiteresirana za honorarno delo v računovodstvu, prirpavljena sem delati tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih.Poznam naslednje delo :
– reševanje opominov in koNtrolo računov z računovodskimi standardi
– knjiženje
– materialno poslovanje
– pisanje dopisov in obrazložitev
Sem natančna, zanesljiva in rada opravim delo dobro in sem se pripravljen tudi še kaj naučiti.
lp
Nadja
Pozdravljeni,
sem zaposlena mamica in poleg redne službe iščem še honorarno. Če potrebujete kakšno pomoč v računovodstvu,(ali kaj drugega) bom z veseljem pomagala. Nimam dosti izkušenj, se pa hitro učim in sem pripravljena na nove izzive. Sem s koroške, sem pa pripravljena hoditi na delo tudi malo dlje.
Če bi se našlo kaj zame, mi prosim sporočite na mail: [email protected]
Pozdravljeni!
Sem upokojenka in iščem honorarno delo v računovodstvu.Pred upokojitvijo sem delala na programu Panteon. Glede mojih izkušenj si gotovo predstavljate, kaj vse sem delala. V kolikor želite kakšno pomoč vas prosim sporočite na moj mail [email protected]
Iščem honorarno delo v računovodstvu v popoldanskem času na Primoskem.
Imam 15 let delovnih izkušenj na področju računovodstva (DDV, saldakonti kupcev in dobaviteljev-knjiženje plačil, prejetih faktur, fakturiranje, izterjava, usklajevanje kartic, plačevanje…). Pri delu sem natančna, vestna in ažurna.
kontakt: [email protected]
Iščem honorarno delo na domu, najraje administrativno-imam izkušnje. Sicer sem še študentka-absolventka in bi si rada malo zapolnila čas ter zaslužila kaj denarja. Hitro se učim in delam zavzeto.
Če ima kdo kakšno dobro ponudbo zame, mi naj prosim javi na moj mail naslov: [email protected]