Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja homeopatske kapljice proti krčem

homeopatske kapljice proti krčem

Staro 14 dni, že imamo krče. Zanimajo me vaše izkušnje s homeopatskimi kapljicami proti krčem.

Škodljivost, sestavine? Kako se jih daje?

Kaplic ne poznam, poznam pa kroglice. Mi smo jih dajali in nekaj časa je bilo bolje. Potem pa niso več pomagale in smo šli v Avstrijo po Antiflat kapljice. Te so prijele in držale.
Vsak otrok je drugačen in vsakemu ne pomaga ista zadeva. Nekaterim celo nič.

Srečno!

naši so pomagale-kapljice pa se rečejo zato, ker dejansko kroglice(globule) raztopiš v vodi in doziraš nato po kapljicah
v njih ni nč umetnega

lupe, a so to colikind globuli, ki se dobijo tudi v italiji?

koliko pa se jim daje?

a ti misliš kroglice kamelice…150ml vode 3kroglice ampak voda nesme biti vroča lako pa daš tud kroglico dirkt v usta sam nevem pa če lahko novorojenčku,mislim da ne.(VSAJ MISLIM DA MAM PRAV BOM PA DOMA POGLEDALA V KNJIGO)lp

ja, COLIKIND globule-proti krčem pri novorojenčkih
pripravijo se pa takole; v 10 ml. prekuhane in ohlajene vode dodamo 20-25 kroglic(pazimo, da se jih ne dotikamo z rokami)
počakamo, da se raztopijo ob mešanju s PLASTIČNO žličko. Tako imamo pripravljenih 10 doz.
5-10 min.pred vsakim obrokom damo otroku 1 ml.pripravljene raztopine počasi v usta

Lupe, pa so se pri vas takoj pokazali učinki? Ste krčke pregnali s temi kapljicami, ali so minili po treh mesecih?

v roku treh dni je šlo na bolje- takrat je bila stara malo čez 2 meseca

se opravičujem-napačen podatek-stara še ni bila 2 meseca

Sem postavila še nekaj vprašanj zate, lupe, malo zgoraj pod naslov “za lupe”, bom ti hvaležna za odgovore. Hvala.

New Report

Close