Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza homeopatija- vprašanje za Evo

homeopatija- vprašanje za Evo

Pozdravljena Eva

Še nekaj me zanima glede homeopatskega zdravljenja; baje da se stanje na začetku zdravljenja, lahko pa tudi vmes, poslabša. Zelo in kako veš ali je to samo učinek zdravil ali pa zagon? Mi lahko prosim še zaupaš pri kateremu homeopatu se zdraviš.
Hvala za odgovore

pozdravček&srečno

Jaz sicer nisem Eva, imam pa MS, pa imam homeopatska zdravila. Imam pa tudi izkušnjo s poslabšanjem na začetku. Res pa je, da sem že imela zagonček (drugi), ko sem štartala s homeopatijo. Ob jemanju zdravila se mi je že kar v dnevu, dveh precej slabšalo, po tretjem dnevu pa mi je homeopatinja rekla, naj takoj prekinem in mi dala novo zdravilo. Stanje je takoj šlo navzgor, počasi. Zdaj jemljem ista zrnca že dobre tri mesece in sem OK.

Spoštovana m*!

Vljudno te prosim za tel. št.homeopatinje.

Hvala in lp ter veliko uspeha pri zdravljenju,masi

Napiši mi svoj mail, pa ti jo pošljem tja.

Moj mail : [email protected]

res hvala in lep dan, masi

A lahko malo bolj natančno opišeš stanje pred jemanjem kroglic, težave pri poslabšanju in kakšne težave imaš sedaj? Že v naprej hvala za odgovor, ker tudi sama razmišljam o tej terapiji (malo jo že poznam, ker obema hčerkama že dajem kroglice -sulphur in hepar).

Ula, počutim se bolje, ni več omotice, ni bolečine v arkadah, vidim OK, manj sem utrujena, manj je nagibanja h krčem …
Ali imaš ti tudi MS?

Ja, tudi jaz imam diagnozo MS. Sprašujem pa zato, ker imam tudi jaz manjše težave in ne vem ali naj vse pripisujem MS. Se mi zdi, da če ne bi imela postavljene diagnoze, teh mogoče še opazila ne bi, tako pa me včasih razjeda dvom, koliko pozornosti jim moram nameniti. Npr. ponoči mi velikokrat “zaspi” desna roka, občutek v stopalu desne noge je tudi malo drugačen – ampak to niso nevem kakšne velike težave. Če se ne bi toliko opazovala…. mogoče še tem ne bi dajala toliko pozornosti. Tako pa je včasih strah tisti, ki me malo grize in verjetno sem si zaradi tega pridelala nekaj težav še z želodcem. Ampak tudi to bo minilo.
Sem si pa včeraj sposodila knjigo Zvoneta Modreja (bolnik z MS), Čudež ljubezni, in mi je zelo všeč njegovo razmišlanje – seveda pozitivno.

“Šele sestop z vlaka življenja mi je omogočil, da sem začel spoznavati življenje tudi malo drugače; in to sestop s tistega vlaka, za katerega – ko se na njem peljemo – mislimo, da nas vozi v edino pravo življenje. Pa je tudi tisto, kar drvi mimo nas, kar le bežno opazujemo skozi okno – pravo življenje.
Vendar, da bi lahko prepoznali tudi to življenje, je traba najprej sestopiti. Jaz priznam, da ne bi, če me ne bi med drvenjem življenja kar samo izvrglo.

Najprej začnejo odpadati in se lomiti vsakovrstni okvirji, zakoličenost in pričakovanja…
Vedno več stvari začne postajati pravšnjih kar takih, kot so…Marsikaj dobiva drugačen smisel, globji pomen…”

Mi lahko še poveš katera homeopatska zdravila ješ? Lep dan ti želim

pozdravljena m*,
lahko tudi meni prosim pošlješ tel.št. homeopatinje? hvala!!!

moj e-mail: [email protected]

Bom kar tukaj napisala
01 537 55 90 – dr. Irena Gorišek

Ula, ni se ti treba sekirati, če vidiš kakšne znake, sploh takole majhne. Važno je, da jih upoštevaš in telesu pomagaš. Se umiriš, še malo bolj pozorna si na hrano, na ležišče …
Skratka poslušaj telo, sekirati pa se ni treba.
Pred homeopatskimi zdravili sem tudi jaz imela natančno enake težavice kot ti: skoraj krči in zaspale dele telesa. Zdaj pa, trkam, ni tega. Verjamem v homeopatijo, zaradi lastnih izkušenj. Je pa res, da dva človeka nista enaka, in da vsak drugače reagira na določene zadeve, vsak ima drugačno obliko bolezni …

Koliko časa že imaš diagnozo? Imaš injekcije? Si rodila pred ali po diagnozi?

Ne nimam injekcij. Diagnozo pa imam od feb. 2001. Rodila sem dvakrat v razmaku 23 mesecev pred postavljeno diagnozo. Sem pa imela 2 leti pred prvim porodom očitno prvi kar velik zagon (dvojni vid, izguba globine, slabši vid…), pa mi je takrat nevrolog na polikliniki priporočal le več gibanja v naravi. Obe nosečnosti sta potekali normalno, pravtako poroda (mogoče sem bila par ur po drugem porodu malo izmučena). Diagnozo pa so mi postavili po spletu nesrečnih okoliščin, ko smo hoteli s preiskavami CT (bp) in MR (je pa pokazal MS) izključiti nekaj povsem drugega. Tako, da se mi je takrat popolnoma sesul svet.
Trenutno jemljem svetlinovo olje oz. kapsule Primol 500, B vitamine, jem veliko sadja in zelenjave, oreškov, skoraj nič mesa… Dvakrat sem že bila pri bioenergetiku Domanjčiću v Kranjski gori in v maju gram tretjič. Meni je zelo pomagal, čeprav nisem imela tipičnih težav. Predvsem mislim na psiho in duševno zdravje. Svet si gradim na povsem drugih temeljih…

Ula, bi hotela ostati v direktnem kontaktu z menoj? Mislim na kakšen mail naslov, kjer bi te lahko s kakšnimi vprašanji dosegla? Mogoče celo tel. št., ali kakšen sokec? Ampak samo, če je to tudi tvoj interes oz. če ti to ne bo v breme. Ne bom nič težila, obljubim. Samo kot sobojevnica z enakim razmišljanjem mi boš veliko pomagala.

Sem tudi že jaz razmišljala v tej smeri, da bi spoznala nekoga s podobnimi stališči glede bolezni.
Moram si pa spremeniti naslov maila, ker ime in priimek ne bi objavila na spletu. Napiši ti svojega in se slišiva. O.K.
Lep dan ti želim

Prav iz istega vzroka sem si jaz odprla nov mail naslov, ta je

[email protected]

Sem ti že poslala pošto! Javi se!
Ula

New Report

Close