Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo homeopatija namesto cepiva ?

homeopatija namesto cepiva ?

Zivimo v drzavi, kjer cepljenje otrok ni obvezno. Moj 2.5 letnik je hudo alergicen na jajce in poleg tega tudi zelo veliko bolan. V glavnem vnetja uses, angine in je zato dobil ze veliko antibiotikov.
Zaradi vsega nastetega se zelo bojim cepljenja proti ospicam, mumpsu in rdeckam. Poleg alergije na jajce me skrbi tudi njegov imunski sistem.
Obiskala sem homeopata, ki mi je povedal, da mu lahko tudi on da majhno dozo virusa, recimo za ospice in bi se tako ognili cepljenju. Ker nisem dobila zelo dobre in natancne razlage, bi zelela se kaksno drugo mnenje.
Poleg tega mi je dal 3 tabletke, ki bi odpravile skodljive ucinke tistih prvih cepljenj, ki smo jih opravili pri 2, 3 in 4 mesecih. Po tistem je otrok namrec imel tezave s kozo. Tudi tukaj bi po njegovem bila mozna reakcija, ki bi potrdila, da mu je skodilo cepljenje.
Zanima me kaksno je vase mnenje v zvezi s tem.
Hvala in lep pozdrav !

Tudi jaz sem proti cepljenju, zato vam lahko samo svetujem, da ga ne cepite več.

Po cepljenju ni več mogoče v celoti popraviti poškodb pri delovanju imunskega sistema, samo na en del lahko vplivamo z različnimi alternativnimi terapijami. Izjavi homeopata, da lahko s pomočjo homeopatije preventivno cepimo, ne verjamem, poleg tega so otroške bolezni (ošpice, mumps) celo zaželjene, saj razvijajo in krepijo otrokov imunski sistem.

Preberite še na , da je poleg „ne-cepljenja“ potrebna tudi zdrava prehrana, gibanje in ljubezen, da se otrok razvije v zdravo osebnost.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close