Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija homeopatija in nezmožnost erekcije

homeopatija in nezmožnost erekcije

Lepo pozdravljeni po nekajletni abstinenci ki je bila vzrok bolezen se je stanje toliko popravilo da se je pojavila spet želja po sexu ampak je problem da ni nikakršne zaznane erekcije malo občasno v jutranjih urah pa še vedno nezadostne za kakršen koli odnos ali penetracijo,obstaja kakšno homeopatsko zdravilo za to.Komaj čakam za kakšen odgovor saj si želim spet nekako zaživeti tudi v spolnosti,hvala za kakšen odgovor ali izkušnjo me zelo teži in spravlja v slabo voljo

Pozdravljeni,
motnje pri moški spolnosti so precej kompleksen problem in v homeopatiji se z njim ukvarjamo že od samih začetkov, ko je bila konvencionalna paradigma še stoletja daleč od kakšnih učinkovitih rešitev. Kadar motnja ni pregloboka, se da precej takšnih motenj tudi dobro (po)zdraviti.

Tudi vaša motnja izgleda precej kompleksna in najbolje boste opravili, če boste zdravljenje zaupali izkušenemu zdravniku homeopatu. Za zdravljenje erektilne disfunkcije poznamo zelo veliko različnih homeopatskih zdravil in potreben je dober, individualno specifičen izbor zdravila, da se zgodijo spremembe na bolje. Pavšalni nasvetu tu niso možni oz. bodo najverjetneje neučinkoviti.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Lep pozdrav. Mene pa zanima ena stvar…. za moskega v tridesetih leti… penis mu zmeraj stoji med spolnimi odnosi je trd ko kamen, vendar izliva ni nikoli, menjal je vec spolnih partneric, vendar mu pri nobeni ni prislo, vzburi se, traja dolgo, vendar nikoli mu ne pride, zanima me v cem je problem, bil je ze pri zdravniku, ki mu je reku da js suh… kako je s tem.

Pozdravljeni,
poglobljena urološka diagnostika je na mestu, da se ugotovi vzrok težavam. Če je anatomske vrste, je stvar morda rešljiva s kirurgijo, če ni jasnega vzroka in je stvar najbrže funkcionalna, se včasih s homeopatijo da pomagati.
Se pa opaža tovrsten problem lahko pri kajenju indijske konoplje. Smiselno se je vprašati, ali se ta težava začela pojavljati po začetku tovrstnega eksperimentiranja.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close