Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Homeopatija in napredovali karcinom

Homeopatija in napredovali karcinom

Spoštovani!

Pred osmimi leti sem prebolela rak dojke. Sedaj pa so se pojavile metastaze na kosteh in pljučih. Jutri se bodo odločili, kako me bodo zdravili. Zanima me ali lahko pri tem pomaga tudi homeopatija? Stara sem 42 let.

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Laurina

Pozdravljeni,
gotovo vam ni lahko pri srcu v vašem položaju sedaj, iz vašega dopisa pa veje tudi optimizem in stvarnost, kar je zelo pomembno v tem trenutku in lahko veliko pomaga, da se bodo stvari odvijale v pravi smeri. Sočasno zdravljenje s homeopatijo je vedno možno in tudi priporočljivo. Treba pa je imeti ogromno znanja in tudi izkušenj, da lahko tovrstno zdravljenje kompetentno vodiš tudi kot homeopat. Velikokrat homeopatijo usmerjamo bolj v paliativne vode, ko blažimo stranske učinke močnih terapevtskih postopkov šolske medicine, da pa se jo v primernem času usmeriti tudi v bolj globlje težave bolezni same.
Načeloma pa za homeopatijo velja podobno kot za šolsko medicino, globoke in zahrbtne bolezni so težke za zdraviti, pogosto je več vprašanj kot odgovorov, vedno pa se da nekaj narediti.
Torej, kar pogumno, zopet pa priporočam izkušenega zdravnika homeopata. Sam imam pri zdravljenju karcinomskih obolenj (še) premalo izkušenj in tovrstne paciente raje priporočim izkušenejšim kolegom, se mi zdi bolj pošteno do pacientov.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Banerji protocols

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18575720

http://www.banerjiprotocols.in/

http://www.virtualtrials.com/ruta/ruta2007.cfm

http://www.thehomeopathiccollege.org/cancer-treatment/homeopathy-effective-cancer-treatment/

New Report

Close