Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Homeopatija in borelija

Homeopatija in borelija

Spoštovani,

zanima me, ali je homeopatsko zdravljenje primerno tudi za lajšanje dlje časa trajajočih (leto in pol) bolečin v kolenih, kar naj bi bilo posledica okužbe z borelijo?

Naj še povem, da mi je bila borelija diagnosticirana z bioresonanco, “uradni” krvni testi pa zastarane okužbe niso potrdili. Bioresonančna terapija mi bolečin v kolenih, ki naj bi bile posledica borelije, žal ni nič olajšala, zato me zanima, ali lahko pri tem kaj pomagajo homeopatska zdravila.

Vnaprej hvala za vaš odgovor.

Pozdravljeni,
če gre res za borelijski vzrok bolezni, potem smo pri napovedovanju uspehov s homeopatijo precej zadržani, v praksi imamo namreč kar težave z obvladovanjem tovrstne simptomatike.
Če so vzrok degenerativne spremembe (razne artroze), potem je homeopatsko zdravljenje tudi precej omejeno, če pa ni bistvenih organskih sprememb, lahko homeopatija naredi precej. Na vašem mestu bi zagotovo poskusil s homeopatijo, škoditi ne more, lahko naredi mnogo dobrega, lahko pa tudi ne. To pa bosteo najbolje vedeli po dveh, treh obiskih zdravnika homeopata.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close