Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Homeopatija

Homeopatija

Je katera že poskusila s homeopatijo glede neplodnosti oz. neuspešnega poskusa zanositve? Mene to mika, pa ne vem, kam naj se obrnem, kako to izgleda, koliko stane, kaj se tam počne itd.
Če ima katera kakšne izkušnje, bi bila zelo vesela kakšnega podatka.

M.

Osebnih izkušenj v zvezi s tem nimam, lahko pa toplo priporočim homeopatinjo Darjo Eržen tel. 04 2545 180 ali Tomaža Hribernika (telefonske št. nimam, pogledaš lahko pod Preddvor).

Želim ti lep dan in kmalu otroški živžav.

Hvala Mateja za informacije. Bom malo počakala, če ima katera izkušnje, potem pa bom najbrž kar poklicala.

M.

Poskusiti s homeopatijo vsekakor ni odveč. Meni sicer kjlub dolgoletnemu zdravljenju z raznimi alternativnimi metodami, med drugim tudi s homeopatijo, še vedno ni uspelo zanositi. Sem pa vedno čutila pozitivne spremembe, bolj redne cikluse ipd. Mislim da v primeru da ne gre za kakšne hude vzroke fizičnega izvora (neprehodne jajcevode ipd.) je verjetno homeopatsko zdravljenje precej bolj prijetno in zdravo v primerjavi z vsemi mukami, ki jih pretrpiš v postopku kakšne umetne oploditve ali kaj podobnega.

Lahko opišeš, kako to poteka, koliko približno stane…

Zgleda približno takole….
Najprej te pregleda in sicer tako, da ti gleda z eno lučko v oči, in si zapisuje, potem meri meridiane (vem, sliši se zelo alter).
Homeopat tako odkrije vzroke za tvoje težave. In potem na več načinov poskuša spraviti tvoje telo v neko ravnovesje. S prehrano, čaji, homeopatskimi zdravili, ..
Pove ti kakšna hrana je zate najbolj primerna, predpiše ti neke čaje, in zdravila za kakšne 3 – 6 mesecev (jaz sem šla po zdravila v Avstrijo, ampak lahko jih pa naročiš tudi v eni naši lekarni).
Moj homeopat ni imel neke posebne tarife, kolikor si dal si pač dal (5000, ali 3000.. kolikor se ti pač zdi v redu).
Ampak vsa zdravila in čaji, pa vitamini potem kar nanesejo kakšnih 15.000 sit.
Vem pa ne čist točno.

LP

Naja, hvala! Imaš mogoče kakšen telefon ali naslov? Če imaš, mi ga lahko pošlješ na e-mail? Hvala.

M.

Ojla Miranda! Če te ša kaj zanima v zvezi z alternativnim zdravljenjem, mi lahko pišeš na [email protected]

LP

New Report

Close