Homeopat dr. Tomaž Hribernik
Jaz sem brala nek članek o njem in njegovem delu, ne vem več kje, ampak se mi je zazdelo, da to mora biti pa človek na mestu in mi zbuja zaupanje. Tako se tudi jaz priporočam za kakšne nadaljnje informacije (telefon, kdaj prideš na vrsto za pregled, kakšno terapijo je posameznici glede na njeno stanje predpisal – informativno, koliko stane…), ker sem pripravljena poskusiti pri njem.
OJLA!
Če imaš le kakšne hormonske motnje oz. “nič posebnega” potem ti lahko pomaga. Če imaš pa kakšne hujše okvare, v zvezi z jajcevodi ali kaj podoobnega pa ne vem no… Vsaj meni ni pa sem se šla vestno kar nekaj let.
Sicer se meni zdi homeopatija krasna zadeva, ki celoten organizem spravi v neko ravnovesje in se počutiš bolje in bla bla bla… Tko da meni ni bilo nikoli žal da sem se šla to. Samo da je naravno… jest sem vedno ZA.
sonček je tuki
lep dan
Če ti bo homeopatija pomagala toliko, da boš lahko zanosila naravno ne vem … Če ne boš poskusila ne boš vedela. Jaz sem pač poskusila, zato da si ne bom kdaj očitala da nisem probala čisto vsega. Sigurno ti lahko koristi, vzpostavi hormonsko ravnovesje, odpravi ali vsaj zmanjša ciste (ker te so poseldica nepravilnega delovanja hormonov) itd. Jaz sem čutila spremembe. Predlagam ti da greš na razgovor k dr. Hriberniku (jaz pri njem sicer še nisem bila tako da ga ne poznam). Homeopatinja ki je mene zdravila na žalost ne živi več v Sloveniji.Jaz se bom sigurno v kratkem vrnila v homeopatijo.
LP
naja
Tudi jaz sem se zdravila pri. dr. Hriberniku in ti moram priznati, da je res čuden. Mene je to skoraj odvrnilo od zdravljenja, vendar sem se odločila, da politična in verska stališča ne smejo vplivati na mojo odločitev. In res, moram reči, da mi je 4 mesečna kura ful pomagala. Končno lahko po 10 letih živim brez zdravil (zdravila sem se zaradi želodca). Je pa težko reči, kaj človeka dejansko pozdravi. Tu moram še pripomniti, da me je k zdravljenju nagovorila neka kolegica in prej v homeopatijo nisem verjela. Ampak glavno, da deluje. Naslednji mesec ga mislim poklicat še za zdravljenje neplodnosti.
Srečno!
Jaz se sicer nisem zdravila pri njem ga pa poznam tako osebno.
Moja sestra je šla k njemu pa je zapravila veliko denarja in nič ni bilo. Pol leta po terapiji pa je zanosila naravno.
Tako kot pravijo punce preveč tera biznis (samo denar ga je), drugače pa je rezultat ravno nasproten zaželenemu.
Tko da jaz ne bom poskusila……….kakšen bioenegetik…….pa kakšen čajček….drugače pa kar po medicinski poti….pa če čakam še eno leto ali več….saj če sem dve leti zdržala bom pa še naprej