Najdi forum

Kakšne bedarije s temi tabletami, pa česnom in nevem kaj še vse, isto kot pri hujšanjue.
Kot jih je zgoraj že nekaj napisalo, telo večino holesterola ustvarja samo, neodvisno od hrane -če jo seveda vsaj približno zmerno uživaš.
Kar seveda ne pomeni, da več gibanja, manj mastna hrana in česen ne koristijo dobremu počutju

Tako je:imam holesterol 7,73 pa se moji zdravnici ne zdi nič kritičnega. Ne potrebujem nobenih zdravil, ker baje nisem v kritični skupini. Prehranjujem se dokaj zdravo, primerno pa tudi gibanje in športne aktivnosti ne zanemarjam. Torej ne vem kako je mogoče, da mi je holesterol poskočil v dveh mesecih iz 5.56 na 7.73.
Baje si lahko sam znižaš holesterol največ za 15-20 %. Torej sama nikakor ne morem priti do vrednosti pod 5.
Kako naprej?

Telo samo naredi večina holesterola, in to ne iz maščob, temveč večina iz OH in sladkorja! Tablet proti holesterolu večina ne rabi, samo prehrano treba uravnotežit, pa še teža se uredi. Maslo, jajca in meso ne škodujejo, ne glede na to, kar nam uradna medicina prodaja, ker morajo farmacijo podpirat. Saj praviš, da ješ zdravo, se giblješ a imaš vseeno holesterol?!? Torej nekaj ne drži. Zdrava hrana je edino z manj OH in nič predelane, nič sladkorja in veliko zelenjave. Pozabi na belo moko in sladkor, gazirane pijače in pivo, pa bo telo hitro našlo ravnovesje.

Jaz sem Užival česnovo tinkturo, niti malo mi ni pal holesterol.

New Report

Close