HOJLA
halo HOJLA…kje si mi ti danes……
Oprosti, za spremembo enkrat sem delala!
Sem ti pisala, nisi vidu?
mail….sm dobu….sm odpisal nazaj……in kje delaš
Jaz pa tvoje pravo ime in priimek. Vidiš, pa veva nekaj več en o drugemu…
kako pa veš moje pravo ime in priimek??
a si se ustrašil? Saj ga jaz tudi vem:)))
Ko si mipisal, mi je napisalo, kdo pač pošilja. Te moti, če vem tvoje ime? Samo, da ti ne bo nerodno! Saj ga ne bom izdala!
nč me ne moti…….in do kdaj delaš danes?? napiš mi kej na mail….pa bodi horrny
nč me ne skrbi….to je samo dobrodošlo……zakaj bi se pa ustrašu??
Delam samo do 16 h. Kdaj pa delaš ti jutri, a tudi popoldan? Jaz se zjutraj strašno dolgočasim….doma pa imam pokvarjen računalnik.
jutr sm zjutrej……..mi boš poslala kak mail še danes…..lahko mi pa pošlješ telefonsko pa se slišiva popolden ali pa zvečer::))
Kaj vidva res ne moreta teh stvari opraviti preko maila ali gsma?
a ni fajn, da mamo tud drugi kaj od tega?
je ja
Če res koga moti, se bova preselila na privat stran. Ampak na forumu je lažje pisat! Pa bolj skrivnostno je za nekatere (ker mi je športnik pomotoma posredoval pravo ime). Bomo vidli, če ti bo tudi on odgovoril. Če se on strinja za umik, potem….veš, da bom sledila njegovim željam!!!
ko bova prešla na hudo horrny stvari se bova preselila….da se bodo drugim cedile sline…zaeenkrat lahko ostaneva tukej…..neki nisi zgovorna danes
To je forum in ne IRC. Če pa bo ratal forum na koncu neka posredovalnica, se pa lahko zmenimo pa drug drugemu odpiramo teme. Vprašanje pa je komu bo to še zanimivo potem.
No, HOJLA in športnik, vidva pa potem kar nadaljujta dokler ne bo že hudo horrrny…
Delam, pa vam odgovarjam, pa delam, pa spet si dopisujem…. Danes sem res delovna! Ampak mene ne ustavi nihče!!!
Ti se mi zdi, da si si premislil, ker (tvoj stavek) “Bolje, da ostaneva kar tukaj” (namesto na najinih privat naslovih). Saj me ne moti, če vem tvoje ime! Pa kaj, prava stvar! Saj te ne poznam, če se tega bojiš! Samo mislim, da si se začel vlečt nazaj!
mačka nč se ne vlečem…jest sm za akcijo….mi zaupaš svojo številko pa te pokličem pa kako rečeva….al se pa bereva na mailu
Če mislta met privat debato si pišita na mail, drgač pa sta nesramna, da tle na forumu kao neki čist zase debatirata!!! Mislm…
Forum je zaprt za komentiranje.