hojla
tolk je osamljenih punc, da je kar joj.
jaz sem že leto in pol brez in mi je v redu, ampak zanimivo, nekaj sem tudi poskušal sam, a nisem našel nobene, ki bi bila zainteresirana za kako prijateljstvo ali več.
nekaj me pa zanima.
ali iščejo punce nekoga, ki ima veliko denarja in da lepo izgleda, pa ne gre zame, ampak po cesti vidim mnogo samih fantov, tudi mnogo parov.
ali iščejo nekaj lepega, ne vidijo pa kandidatov,
se jim morda ne ljubi kaj več pogovoriti o zvezi, o resnih stvareh,
iščejo samo zabavo in je ne najdejo v vsakdanjih malih užitkih,
ali iščejo same sebe?
kdo bo koga potlej našel, če vsi nekoga iščemo? hehehe
zagotovo bo pa čas nekoga našel…
tolk v razmislek.
lp
Zadevca ni enostavna. Včasih si šel na veselico, pa si bil pečen. Za vedno. Danes je pa možnosti malo morje, pa samevamo kot ene pozabljene zeljnate glave na vrtu.
Punce (no, govorim zase) ne iščemo lepote, dinarčkov, neodgovornih žurerjev, pač pa simpatičnost, eno pozitivno energijo, pa vrednote na mestu. Ampak to najt… jah, to pa je problem. Na veselice se ne gre več zanašat. 🙂 Najboljše je, nehat se obremenjevat s tem in nehat iskat…
Hja, mogoče nam bo pa Primož pomagal in postavil forum gor za take, kot smo mi. Mogoče še v tem tisočletju, sicer bo mejčkn pozno. 🙂 Ampak tud na to se ne moremo zanašat.
Glavo pokonci, pa bo.
In v tolažbo (če…) – veliko nas je takih, kot sva ti in jaz. Verjamem, da boš zdaj dosti lažje spal, ko to veš. 🙂