hojica
Sama še nimam otroka, vendar sem po poklicu srednja mecicinska sestra ( kar ne pomeni da vse vem), vendar sem se za otroško opremo tudi sama že zanimala, ker pričakujemo naraščaj. MOj nasvet: NE UPORABLJAJTE HOJICE, ker ni tako zelo dobra za otrokov razvoj, še pomembneje pa je to , da je lahko tudi nevarna, s hojico se je poškodovalo že kar nekaj otrok. In to ni samo moje mnenje, temveč če kaj berete revijo VUIP ( revijo za varstvo potrošnikov) boste ravno tako lahko zasledili, da hojico zelo odsvetujejo.
Sama še nimam otroka, vendar sem po poklicu srednja mecicinska sestra ( kar ne pomeni da vse vem), vendar sem se za otroško opremo tudi sama že zanimala, ker pričakujemo naraščaj. MOj nasvet: NE UPORABLJAJTE HOJICE, ker ni tako zelo dobra za otrokov razvoj, še pomembneje pa je to , da je lahko tudi nevarna, s hojico se je poškodovalo že kar nekaj otrok. In to ni samo moje mnenje, temveč če kaj berete revijo VIP ( revijo za varstvo potrošnikov) boste ravno tako lahko zasledili, da hojico zelo odsvetujejo.
Simona,
tudi sama sem že slišala, kako je nekaterim staršem bilo fino, ko so otroci bili v hojici, njih pa ni bolel hrbet itd. Moja hčerka je tudi približno pri 8 mesecih pričela vstajati, ampak za oporo je uporabila prav vse, kar ji je prišlo pod roke, pa še malo bolj se je morala potruditi, da je kam priplezala. Štirje meseci, do takrat ko je shodila, so minili zelo hitro, in takoj smo pozabili, da smo se malo sklanjali. Pa še veliko bolj varne so roke staršev!