Hoj, hoj, kako ste kaj?
Hoj, Kristinca! Sem te vedno vesela, ko te berem! Si en tak sonček, da je čisto vseeno, kakšno je vreme zunaj. Pri tebi sigurno nikoli ni slabo! 🙂
Jaz sem se tudi v teh dneh malo sprostila, vzela nekaj tabletk, ki jih je zdanjič na forum poslala Vrba (saj veš, tisti smeškoti!), tako da mi gre kar bolje kot prej in me ne skrbi vsaka malenkost! Sem se pa med prazniki za eno leto postarala. Ampak samo koledarsko!!! :-)))
Sedaj pa spet faks, služba in druge obveznosti.Te počitnice kar malo polenijo. Ja naša Kristinca je res en velik sonček, samo kaj ko je je preveč zaposlena in busy woman. 🙂 Zdaj ko je sonček bo tudi razpoloženje boljše in upam, da bo kmalu konec tega dežja.
lp
Špelca, hej, pa kaj, če se staramo! Bo pa lifitng pel, pa kremce, pa tko. Važno, da smo dobre volje, a ne? 🙂
Me veseli, da si se čezpraznike kulirala z Vrbinimi tabletkami. Take arcnije so vedno dobrodošle! Upam, da jih bo Vrbica res začela proizvajat. Se takoj javim.
Jaz pa bom prav kmalu tudi praznovala svoj prvi rojstvni dan v letu 2006. Imam namreč dva rojstna dneva, heheh…. 35. rojstni dan bo 9. maja 06, 1. svečko bompa pihala 15. septembra (lani sem na ta dan izvedela, da je bilo zdravljenje uspešno!). Se mi gode, kaj? 2x žur, 2x darila, hihihih! :)))
Skoraj v celoti v oblakih in dežju, ampak je bilo vseeno mega fajn!
LJ – Plitvice – Zadar – Šibenik – Trogir – Split (tuki smo 2x spali in bogato morsko jedli in pili Pelješac) – po Jadranski magistrali čez Makarsko riviero mimo Metkovićev v Medjugorje in naprej v Mostar in potem v Sarajevo, kjer smo tudi 2x spali in bogato, ampak res bogato jedli in raziskovali.
Smo šli 4-je, z avtom in je bilo res fletno. Luštno smo se imeli, videli ogromno pa čeprav nas je vsake toliko malo presenetil dež in 1x (v Splitu) celo sonček za pol urce. Ampak ni bilo panike. Kratki rokavi so pa odstali v kufru…. 🙂 Fajn je bilo!
Mi pa smo zavili bolj na sever, v legoland. Bilo je super, razen vremena.
Trenutno pa se po dolgem času spet pripravljamo na vrtec.
Lp vsem, petra&jakson