Najdi forum

Hofer štance

Tanja rade volje bi ti vzela, ma štance so v Izoli zmanjkale.

Tajna,
če si v KK, lahko meni kaj naročiš, pa ti dostavim, ker sem skoraj vsak vikend tam.

http://negra.moj-album.com

Včeraj ob 16h je bilo v Hoferju v Izoli vse polno škarjic, štanc in papirja… so napolnili koše. Žal prej nisem mogla sporočiti.

Super Hijacinta, bi te zelo lepooooooooo prosila. Želela bi štance pa papir. moj tel je 031 484 939.

pa bog lončkaj 1000x

Ojla!

Jaz sem pa bila včeraj v Lescah v Hoferju in so papir imeli. Sem kupila en zavitek. Samo štanc niso imeli.

Pejt še enkrat pogledat.

LP

Elena , jaz bi te pa lepo prosila ,če bi mi ti kupila štance in škarje in bi ti poslala denar,ker jih ne morem tukaj dobit.

Ti pišem na e-mail!

Hvala!!!!

Pozdravček,Gita! *****Veliko ustvarjalanih trenutkov!!***** ********************************** Moj album za menjavo servetk <http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=20218>

HIJACINTA, jaz sem skoraj iz stola padla od šoka tvoje zbirke izsekalnikov.
ALELUJA srečna naša Hijacinta in še bolj srečen tisti, ki dobi tvojo voščilnico in JAZ jo imam, hvala ti zanjo, je ZAME PRAVI ZAKLAD.

Zvezda

A je katera prijazna Izolčanka, da bi mi kupila in poslala štance in škarje, plačam po povzetju.

Milla jaz sem danes ob 9 uri ponovno bila v Hoferju in štanc niso več imeli. Od včeraj do danes so vse šle. Škarje so še bile, papir pa še samo 2 paketa.

Če želiš ti grem lahko po škarje in ti jih pošljem.

Sem ti pisala na e- mail, škarje bi mi zelo prav prišle, če ni preveč komplikacij okoli tega. Štance sicer tudi, papirja pa imam dosti. Hvala ti.

Pozdravljena

poslala sem ti naslov, da mi pošlješ lahko štance. Hvala za uslugo. Se ve, da jih plačam :))

A imajo pri vas tudi samo zvezdice in smrečico?
Se v kakšnem paketu da dobiti kaj drugega?

lp

Jaz bi pa res mela komplet škarjic…..če bi bila katera tako dobra pa bi jih kupila , pa poslala..ali pa kakorkoli drugače…sem iz Lj.
Sem bila danes v Hoferju Lj., pa ni ne duha ne sluha o čem ustvarjalnem…

V ponedeljek zjutraj grem v Hofer, če jih dobim ti javim za naslov.

o.k.?

Gil

Ojla, jaz bi se tudi priporočila.
Sem bila v petek v Hoferju v KP, ma niso imeli. So imeli neke komplete različnih škarij. Pa ful servetkov, take kot jih ima Titi v albumu (se mi zdi)… štanc pa ne :-((

V redu Pomarančka, v ponedeljek grem v Hofer (imam 2 blizu), pa ni vrag,

da ne bom kaj dobila. Torej tebi štance. Se oglasim v ponedeljek.

Pa lepo nedeljo vam želim.

Gil

Gil, super, se res priporočam,
Barč

V Hoferju v Izoli sem dobila samo še komplete škarjic, v Kopru še to ne,
tako da sem še sama ostala brez štanc. Žal nimajo več, Barč pošlji mi naslov na: [email protected]

Če pa katero zanima so dobili kompletek – barvan prt 80×80 poslikan z novoletnimi motivi z nitkami za šivanje in iglo – za vezenje – križci za 1800,00 Sit.

Lep pozdrav

Gil

Oznanjam, da sem dobila Hofer štance po šošti. Hvala birba, deanr dobiš po pošti v teh dneh. So tudi hčerke navdušene nad njimi.

lep večer vsem

Gil, hvala vseeno za trud. Pozdravček.

New Report

Close