Hofer štance
Jaz jih imam tudiiii 🙂 Pa še papir sem kupila (kot da ga nimam dovolj)
So prov luštne, pa predzadnje štance sem dobila 🙂
Sem imela danes pravi maraton – na pošto (oddat naštancane stvari za tiste, ki so mi naročile), v Hoferja, lekarno pa še k “sosedu” po sir.
Madona – če z eno roko držiš dvoletnika, z eno pa voziček, ni kaj luštno bit uro in pol zunaj 😉 sploh, če je treba v trgovne 🙂
Eh, v Lescah pa niso imeli papirja… :(. Sem samo štance kupila. A ima katera te dni namen kupovat v Hoferju v Ljubljani? Če ja, naj prosim še zame vzame en komplet papirja, če ga bodo imeli. Ali pa v Lescah,. če ga dobijo. Pošiljat pa ni treba, lahko pridem ponj, če je dobra dušica doma v LJ ali na Gorenjskem. Problem je samo, da te dni ne bom utegnila skočit do Hoferja.
hvala
vesoljčica
Juma,
glede internetnih nakupov: dobre izkušnje imam s CraftCreations, pri njih sem dvakrat naročila (tudi štance – Fiskars), cene že vključujejo davek, poštnina je nekako 3 funte (kopiram iz računa: Delivery: Ł3.00 Standard Delivery), drugo pošiljko sem dobila v 15. dneh, za prvo ne vem več, mislim pa, da prej.
Cene si lahko pogledate na njihovi strani:
Drugače sem pa izsekovalnike kupovala postopoma, pri nas, Fiskars štance na zgornji strani, par štanc v Franciji, lani pa sem v Seiersbergu v eni od trgovin naletela na komplet 6. štanc (tulipan, zvezda, deteljica, metulj, srce, luna) za 1.848 SIT.
No, to je moj šoping… :)) Ponavadi grem mimo oblačil in iščem “hobby stvari”.
Birba , a bi lahko tudi meni? Sem tako kot pomarančka – prvi Hofer je v Črnomlju, jaz pa v KK!
Plačam po povzetju z Ptt stroški. Rada bi štance in papir za kreativno ustvarjanje. Mail: [email protected]
Pa velik hvala že v naprej