Najdi forum

hofer in kik textilien non-food

zanima me, kako zgleda opravljanje dela pripravnikov za poslovodje v hoferju in če je taka plača kot jo obljubljajo. Se delo opravlja v sloveniji ali je potrebno iti kam v tujino? Bi prosila za čim več informacij. Hvala

V sloveniji bodo odprli trgovine kik textilien non-food. Ste že slišali za te trgovine? Zanima me, kaj se v njih prodaja bolj natančno, čeprav je že iz imena razvidno in kakšna je politika v teh trgovinah – odnosi, plače, delovni čas,…

hvala za vse odgovore.

Za hofer ne vem, KIK pa je čisto izkoriščanje. Dela se ogromno, saj to ni problem , problem je to da moras priti prej, ostati tam… na koncu pa plača 400 eur.

veš to je vsaj tuje podjetje/trgovina, pa še nekako razumeš. jaz sem delala v državnem domu, pa ni bilo nič boljše. slabi odnosi, šefi so jih podžigali, jih lahko umestiš v tisti članek iz žurnala (imate psihopatske nadrejene, ali nekako tako), plača slaba, dela preveč, sploh ker je šlo za zaposlitev na minim. normativov, pa delo z ljudmi. priti si moral prej, pogosto si hodil domov namesto ob 14-h šele ob 16,17. pa tudi to ni bil neki problem, če bi le pravočasno vedel da si bo zmislila neki blesav sestanek, na katerem je itak imela monolog zdiranja in vsega skupaj še v ure ni štela. registracijska ura je priznala zgolj in le točno določen urnik, vse ostalo pa ja če bi kdo šel v tožbo bi se videlo le na hard disku, v to pa nihče ni šel, zaradi pogodb za DČ in ja slabih možnosti za zaposlitev, ker primankljaj med. osebja je zgolj in le politično urejena zadeva, ker ne dovoljujejo večjega števila kadra.
in ja imeti moraš dobro družino, ki zadeve sprejema, ker tako delat par let, lahko privede do razhajanja družine.

RES JE KIK JE ENO SAMO IZKORISCANJE PRIDES NA SIHT PA NE VES KDAJ BOS LAHK SEL DOMOV.SRAMOTA DA TI DAJO ODPOVED KR ZANOSIS.PO DOMACE TE ODJEBEJO.PIŠEM PA ZATO KR SEM DELALA SKOR 2 LETI IN EBI SLA VEC ZIVA NAZAJ.

New Report

Close