Najdi forum

hodža in izbris slabih urokov

Pozdravljeni!

Povejte,če ti lahko nekdo tako hudo škoduje,da ne moreš obdržati partnerja.Ti se kar menjajo in čeprav si želiš sreče z nekom,ta se vseskozi kar izmika.Drugi član družine ima veliko zdravstvenih težav,operacije,glavobole,utrujenost.Tretji spet nekaj,nič dobrega…..Obisk pri hodži v BIH je izhodišče za razrešitev teh težav.On pove,da so ti to naredili z namenom,da ti škodijo,vsem,celi družini.V bistvu gre za delo črne magije,ki tudi ubija na obroke.
Zgodbe,ko ljudje ne vedo kdo so,kaj delajo.So kot,da niso pri sebi in odpovedujejo tako telesno,kot duševno.
Zdaj so očiščeni in zavarovani z emajlijo (upam,da sem prav napisala).

Koliko je resnice na tem z vašega gledišča na te zadeve.Energija je živa stvar in če ima takšno moč,da nekomu toliko škoduješ,kaj ni res,da pošiljatelj to lahko dobi nazaj za svoje grdo delo.
O tem mi je pred kratkim govorila ena oseba,ki je rabila vsesplošno pomoč in ima dokaz za to,da ji je delana škoda s strani črne magije.Vleče se to že leta in leta in dileme ni,da se njej to hudo ne dogaja s strani njej znane in bližnje osebe.To je en primer,podobnih bi naj bilo še zelo veliko.

Je vsak dovzeten za te stvari?
Kako se temu ogniti,da te ne uničijo in ubijejo na daljavo?
Rabiš res zato nekoga,ki je doma izven naše države in zna stvari urediti in postaviti na svoje mesto?Bosna,Srbija…….
Kako to pravočasno prepoznati,da ni prepozno.Drugi primer…..Eni postanejo kot shizofreniki in jim um odpove.Znanka je bila vse v najlepšem redu,dokler ni prišla iz ene daljše službene poti in naredila samomor.Psihologinja ji ni mogla pomagati in na koncu izvemo,da naj bi bila pod vplivom ČM.Ni bila več ista oseba in se je prej kot v mesecu dni spremenila do te meje,da nikomur ni stila blizu,da bi ji pomagal.S kakšnimi strahovi in glasovi se je spopadala ve najbolj ona in to je nesla na drugo stran.
Prosim za kakšen pameten nasvet v tej smeri,da se še komu ne zgodi kaj podobnega.
Hvala!

Draga Činča!

Pozna ura je, “ura strahov”, ko mi pišete tale črna vprašanja o črni magiji. Ni treba hoditi k hođi v BiH, da b se rešili urokov. Tudi kakšen domači “eksorcist” vam bo, za dober denar, pomagal….. Šalim se, Činča! Nič ne bo s temi uroki…

Največji sovražnik samemu sebi ste vi sami in vaš ego. Najvišja Entiteta, ali kakor koli jo že hočete imenovati, je popolna in povsem pozitivna, polna dobrega. Zato je vsako njeno dejanje lahko samo dobro. Nihče vam ne more “pošiljati urokov” ali “uničevalnih misli” in podobno, kot pišete v vašem prispevku. VAS LAHKO UNIČIJO LE VAŠA LASTNE MISLI, VAŠE LASTNO NEZAUPANJE V DOBRO IN POPOLNO, VAŠ DVOM, DA VAM NAJVIŠJA ENTITETA NE STOJI VEDNO OB STRANI! Če ste polni ljubezni in verjamete v dobro, če ste polni pozitivnih misli in zaupate Najvišji Entiteti, potem ni zlega na tem svetu, ki bi lahko prodrlo v vaš svet in vas uničilo. Obratno pa, če v vas ni zaupanja, če v vas obstaja dvom, ste se sami odprli razdiralnim silam, ki so vaše misli, vaš um in vaš ego.

Ni ga človeka izven vas, ki bi vas lahko zaščitil pred vašimi slabimi mislimi, pred strahovi in vašim lastnim umom ali egom. So le “šarlatani”, ki vam izvabijo veliko denarja, da potem verjamete njim in vanje, namesto, da bi verjeli v Dobro, v Kreacijo, ki se ni zgodila zato, da bi vas uničila ampak zato, da povzdigne vašo zavest do in preko meja, kjer lahko neposredno komunicirate z njo. Sprostitev, umirjanje, meditacija in molitev vam bo edina vrnila mir, zaupanje in ponovno verjetje ter pregnasla dvom iz vaših misli.

Če širite strah, se vam ta strah povrne, če širite ljubezen, se vam povrne ljubezen, če širite slabo, se vam povrne slabo in če širite dobro, če širite zaupanje, sočutje, potem se vam povrne le dobro, zaupanje in sočutje. Zato ne iščite rešitve zunaj sebe! Iščite jo v sebi, v svojih mislih, v svojem zaupanju!!!

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Čudovit odgovor,ni kaj.
Primer navajam.Nekomu,ki ne ve,mu zakopljejo sliko,ko je ona ali on gor na britof/grob.Nosijo zemljo z grobov pred vrata ali celo v stanovanja.To sem slišala.Sliši se strašljivo in te kar zmrazi.

Drugače verjamem v to,da dobro z dobrim in slabo s slabim.Nikakor pa ne bi želela,da se nekdo tako poigrava,ker je že namen tako slab.

Te vožnje gor in dol niso poceni,seanse dosti stanejo.Izvabijo denar in človek more verjeti,da se ni zastonj peljal par sto km daleč,da reši sebe in družino.Drugače tako ni pomena idit dol.Moja prijateljica je šla z družino v BIH in zdaj so tako čudovito in super.Le kako dolgo.Imam občutek,da eni postanejo odvisni od teh obiskov hodž.Ko nekaj ne gre,kot bi moralo,se najdejo zunanji razlogi in ponovni obisk,kilometri in euri.
Videla je na svoje oči primer,ko je najstnica skoraj po vseh štirih prišla in se je odpravila dokaj normalno.
Zdaj pa vedi,komu verjeti,da ti ne more nihče nič,če ti nočeš.Samo kako.Če ti ne veš?

Res ne vem kaj in kako delajo hođe, da imajo tak obisk, kot pravite. Sem pa vesel za družino vaše prijateljice in za tisto najstnico, o kateri pravite, da je shodila. Vidite, kakšna je moč lastne misli?! Hvala Bogu, da imamo placebo efekt!

Kaj je potem res vse v naših glavah in v nas samih.Ima naše prepričanje lahko takšno moč,da na koncu mislimo,da nam je pomagal v tem primeru hodža.Potem je on samo sugestiral in to je bilo že pol poti do uresničitve poti,če že ne cela pot.

Kaj bi rekli vi na to,da toliko ljudi verjame v ČM,kot v Boga,če še več ne.Kje so tukaj pravi razlogi za to,da verjameš v moč zla,ki ti ga povzroči tretja oseba,ki ji morda nisi nič žalega in hudega storil?
Placebo efekt je kaj točno po domače povedano?
Hvala za pomoč pri razjasnitvi!

Res je. Činča, vse je v našem umu. Moč misli je res velika. In če potrebujemo hođo zato, da angažiramo svoje misli v pravi smeri, potem je poslanstvo hođd čisto OK stvar. Cela pot je bila opravljena v naših mislih oz. v preusmeritvi naših misli od negativnih k pozitivnim. Če človek verjame v neko tableto, ki jo je dobil ( recimo v voščeno krogljico, ki jih danes celo prodajajo v lekarni, kot homeopatsko učinkovino ), bo zelo verjetno ozdravel. Obratno, če človek ne verjame v to, da mu bo celo najmočnejši antibiotik pomagal, mu ta, z veliko verjetnostjo, res ne bo pomagal.

Ljudje verjamejo v črno magijo, ket verjamejo še v mnogo drugih stvari, ki niso stvarne, recimo celo v teorijo zarote. Proti takšnim stvarem se je težko boriti z logično razlago, ker logična razlaga pač ne obstaja. Borimo se lahko le z vero v Dobro in se izogibamo dvomu, ki je naš največji sovražnik.Ne verjamem pa, da več ljudi verjame v črno magijo, kot v Boga ali kakor že hočete imenovati to Vseurejujočo silo, kot jo imenuje MArtin Kojc. Jaz se kar dosti gibjem med ljudmi, a še nisem srečal nikogar, ki bi verjel v črno magijo.

Placebo (latinsko ugajal bom, iz placere ugajati) je snov, ali poseg, za katerega je prejemnik (ali izvajalec zdravljenja) prepričan, da bo nanj učinkoval blagodejno. Pričakovane pozitivne spremembe se lahko v določenih okoliščinah tudi realizirajo, kljub odsotnosti specifičnih kemičnih vplivov placebo substance. Razlog za nekatere učinke placebo efekta leži v vplivu možganov na telo preko številnih fizioloških mehanizmov (uravnavanje homornov, percepcija bolečine). Placebo učinek se najbolj izrazi pri subjektivnem doživljanju simptomov bolezni (stopnja bolečine, splošno počutje, glavoboli, depresija itd.) ter pri modifikaciji stanj na katere imajo možgani močan vpliv (krvni pritisk, anksioznost, dojemanje bolečine). Po drugi strani je placebo efekt odsoten pri stanjih na katere možgani nimajo vpliva oz. je ta vpliv zanemarljiv (zlomi, travmatske poškodbe, infekcije, rakava obolenja).

Mene pa napada bivša prijateljica in soseda še zmer, da sem jo uročila…..pa sploh nism. Kaj mi je za naredit??? lep večer

Žal proti takšnim obtožbam ne moreš narediti nič drugega, kot, da ju ovadiš zaradi obrekovanja in istočasno vložiš odškodninsko tožbo zaradi prestanih duševnih bolečin zaradi blatenja dobrega imena. Založila boš sicer nekaj denarja za advokata in sodno takso, ki ga boš, ob razglasitvi sodbe dobila nazaj skupaj z odškodnino. Imela pa boš vsaj mir, ker bosta babnici videli, da se ne hecaš.

IGOR
ČE NEVERJAMEŠ V NEKAJ POTEM NEKOMENTIRAJ IN NEPAMETUJ TLE KER OČITNO POJMA NIMAŠ KAJ SE DOGAJA DANDANES PO VSEM SVETU,TKO DA…………………….

PAMETUJ KJE DRUGJE NE PA TLE

ČRNA MAGIJA OBSTAJA (NAŽALOST)

ŠE VEČJA ŽALOST PA JE DA TI NIHČE NEZNA POMAGAT!!

Dragi polpismeni in anonimni NEOTESANEC!

Običajno takihle sporočil niti ne objavljam. Tvoje je pa tako neotesano, da sem ga moral – za vzorec, kaj vse se dogaja na tem svetu ( kot ti praviš )…..

Tako je g. Igor, strinjam se, da je vse v glavah. Dobro vedno premaga zlo, ker je dobro močnejše od zla.

Dajte no ljudje, in kaj, če je zemlja z groba natresena po vaši hiši? Jo pač pometeš. In povrhu vsega je ta zemlja največkrat celo blagoslovljena tako, da sploh ni bojazni 🙂

In če mojo sliko zakopljejo v grob, gnoj, bruhanje… …kaj meni mar, saj moja slika nisem JAZ, je le moja slika – predmet. Predmeti, ki me obdajajo v življenju so le predmeti in ne morejo imeti vpliva name, na mojo duhovnost, še manj pa to, da bi jih kdo lahko uporabil proti meni ali pa razne vudu lutke – to je recimo nekaj volne zmotane skupaj in si to pa kar TI ali kaj? In potem ti špikajo v nogo in tebe zato zbije avto in v bolnišnici ti morajo odrezati nogo ali kaj?

Ljudje, kdor dela dobro sebi in drugim, se nima kaj bati ničesar hudega.

Vidiš, zato se mi ničesar ne bojimo…..

Igor nočem delovat kot še ena neotesanka, ampak dejansko je malo arogantno in prepotentno, takole navajat da je zadeva v zvezi z hodžami totalna izmišljotina in da je to itak zato, ker se mi prepričamo v nekaj, kar potem avtomatsko sproži proces samozdravljenja.Nekaj česar nisi doživel nemoreš komentirati…eno je povedati svoje stališče, oz mnenje drugo pa je “zastrupljat” okolico z idejami da so vsi hodže šarlatani…že zaradi nekega profesionalnega odnosa, si tega nebi smel dovoliti. Sama sem žal imela teško zdravstveno stanje (avtoimunska bolezen) ki z vso sodobno medicino in obstojem bolezni že iz pamtiveka, ne poznajo razloga nastanka le-te. Pristala sem na invalidskem vozičku …bolečine so bile neznosne(vezi sklepi, same kosti, mišice)vse je neznosno bolelo. skoraj leto dni sem ležala nepokretna v postelji, nakar je oče brez moje vednosti odšel v bosno k hodži in ta je naredil zapise po kuranu in ukazal očetu naj me pokliče takoj ko je končal in naj mi reče naj ustanem…presenečena sem poskusila in dejansko uspela…presenečena nad tem kako so bolečine iz dneva v dan jenjavale…bolezen je žal kronična kar pomeni- doživljenska, vendar sploh nimam simptomov, ki so mi jih zdravniki 100% napovedali v prihajajočih letih…tako da… lepo prosim omejujte se na izkušnjah in ne imejte vsakega, ki je pač imel pozitivno izkušnjo s tem, imeti za debila(govorim na sploh, ne da ti imaš nekoga za debila)

Prav, hvala za vašo sodbo, da sem aroganten in prepotenten. Žal je nisem sprejel in tako je ostala pri lastniku….. Moj odgovor na vaš pripevek je lahko le:

“HVALA BOGU, DA OBSTAJA PLACEBO EFEKT!”

Pa si res bedak Igor. Zatakni si luč ljubezen in radost nekam, predno se sklicuješ na Placebo.

Tale tema pa je zanimiva, očitno. Acheolis je pisal svoje prijazno sporočilo ob 20:59, torej takrat, ko med Bajramom že lahko grdo misli in govori. Se boš pa jutri čez dan spet očistil, saj ni problema.

Ne vem kako ljudje še vedno “verjamejo” oziroma se prepričujejo, da če jim gre v življenju slabo, da je zato kriva neka črna magija.

Če ti gre slabo ti gre pač slabo, sprejmi in veruj.

Če zboliš (nikomur nikakor ne želim tega), sprejmi in veruj.

Srečno vsem, ne obremenjujte se z drugimi, vse je v glavah.

Ljudje pač potrebujejo opravičilo za svoje misli, za svoje početje.

Dobro,naj bo Luč,Ljubezen in Radost!…

Samo povejte mi,kako je možno kljub temu,da obstaja črna magija?Eksorcisti imajo delo,hođe tudi,pa razni šarlatani,ki samo zvabijo denar.

Glejte,nekdo je dober,čist,gre mu prelepo v življenju in treba mu je ponagajat zaradi foušorije.Saj on ne ve,da je kdo kje bil,pa se začne sistem dobrega podirat-kje je tuki placebo efekt?To pomeni,seveda po mojem,da je učinek hudobije dosežen na grd,zahrbten in hinavski način.
Obstaja celo podatek,da v naši pod-alpski deželici vsako leto umre najmanj 100 (beri sto ljudi),zaradi vpliva črne magije.To niso heci in na te umore nihče ne odgovarja.
Jaz mislim,da,če ima nekdo namen ti škodovati in iti do konca,bo naredil vse,da ta cilj doseže.Vemo pa,da npr. voodo magija ima v svojih koreninah že po tradiciji strah vzbujajoče postopke,katerih,se danes bojijo še turisti npr.Haiti.V Srbiji imajo Vlahi eno najbolj hudih črnih mgij na svetu.Vse to je dano že v njihov prostor,kot način ene kulture iz časov tam zadaj….Zato,menim,da ne gre vedno za šibek člen tistega,ki magijo prejme…,saj dostikrat sploh ne ve,zakaj se mu nekaj dogaja,ker je težko prepoznati simptome.

Ojej, kje so meje človeške neumnost?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close