Hodite v sex shop?
Jaz priznam, da še nisem bil…
V MB imamo dva sex shopa (najmanj dva), enega so odprli pred kratkim.Dve sex shopa se mi zdi nekam dosti, za Maribor, vedno me je zanimalo, koliko imajo te zadeve sploh prometa.
Da bi prišel v sex shop in rekel, “da sem prišel malo pogledat”, pa mi je malo glupo…:))) Sej to ni trgovina z oblačili..
Jaz tudi priznam, da nisem bil.
Sem pa enkrat poslal prošnjo, da bi tam delal.
HODIM GLIH NE, BILA PA SEM:)
Jaz sem ze parkrat bila in se mi ne zdi nič čudnega, če nekdo pride notri in si zadeve samo pogleda.
Je tako trgovina, kot vse druge.
Odvisno je pač od posameznega človeka, kako gleda na te stvari.
KO sem bila prvič notri, se je tudi mene loteval malo čuden, neprijeten občutek, nerodno mi je bilo, ampak s časoma ti izgine.
zdaj so v BTCju eno novo odprli
Mavrični vitez kaj čakaš? Prijavi se, potem pa bodi prijazen in stranki nazorno vse pokaži in razloži!
Jaz in moja boljsa polovica sva sla, ogledala sva si vse police in na koncu kupila lep vibrator. Vljudno osebje. Venera shop na trzaski v LJ.
Stacuna kot vse ostale, artikli pa definitivno bolj zanimivi! 🙂
joj kolk ste stari da mate take komplekse v seks shope hodit… ja odprle sta se stacune, sam sem ugotovila da v veneri imajo cenejse izdelke kot drugi … in to isti izdelki!!!
Jaz sem že bila,več x!Ponavadi sem sicer iskala kako funny darilo za roj. dan,kdaj pa kdaj pa tudi zaradi “potrebščin”;)
Če ti je glupo hodit v sex shope,si pač artikle v miru ogledaš v kakšnem od katalogov in naročiš,kar pač potrebuješ! Verjetno je malo dražje,je pa komot! Jaz se tega poslužujem!
No, če bi pa mavrični prodajal v sex shopu,bi pa sigurno redno nabavljala tam!
Ni mi glupo it not, glupo mi je it kr tako in prodajalki rečt “da sem prišel malo pogledat”. Razumeš?
Razumem,ampak najprej moraš vedeti,kaj bi sploh rad! Če ne veš,kaj hočeš in bi samo malo gledal,ti bo vsaka pametna prodajalka na koncu ponudila še katalog! Saj ti ne more pomagati, če ne veš,kaj bi! Ogovoriti te pa mora! To je njen posel! Razumeš?
:))))) Ja,ja,firbec se še nikoli ni “dobr prdajov”,zato pa trgovci takih ne marajo!
Popravek:
Če pridejo firbci ženskega spola z dekoltejem, take trgovci marajo.
nalepi si brke daj gor očala :))))))
in upaj, da ne dela v sex shopu kakšna sošolka s srednje šole :))))
lp ajs
Forum je zaprt za komentiranje.