Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja hodite samski-e z otroki kampirat v fkk

hodite samski-e z otroki kampirat v fkk

že nekaj let hodim sam z otrokom kampirat v fkk pa me zanima če kdo od vas tudi preživlja tak dopust sam z otrokom?

To je posiljevanje otroka z goloto!

Pa dobr no, pikapoka. Ko se najstnik začne čutiti posiljevan z goloto, se upre in noče več na FKK. Pametni starši to razumejo, primitivni se pa delajo norca iz njegove zadrege.

Mi sicer kampiramo, ampak oblečeni 🙂

Saj zato pa je problem, ker se ne morejo sami odločiti. Drugače pa nimam nič proti goloti.

jaz samo sprašujem, če kdo hodi sam z otrokom na tak dopust ne sprašujem če je to kakšno posiljevanje z goloto. Pozanimaj se kako so FKK kampi urejeni z otroškimi igrali in nekateri imajo celo plažo urejeno za otroke. Torej ti kampi po tvoje spodbujajo k posiljevanju otrok ali kaj?

Ja, takšno je moje mnenje, kaznjivo pa (za enkrat) to še ni. Jaz sem bivšega prijavila na policijo, ker se je razkazoval pred otrokom in ne dovolim, da ga vozi na fkk. Če bo hotel iti tja bo že sam hodil, ko bo dovolj star.

Drugace sem pa jaz savnarka in me golota ne moti.

jaz z družino sem veliko hodil v fkk kampe. ne bom zdaj tu našteval vse visoke ravni obnašanja vse populacije ki v takih kampih biva. seveda z ženo in otrokoma. odkar sem pa ločen pa ne hodim več, čeprav bi me zamikalo. mnenja sem, da bom šel spet, ko bom imel partnerico. ne leži mi da bi hodil kot samski tja, ker bi izgledal kot fukfehtar, spolni iztirjenec ali kaj podobnega. isto velja za savno.

Otrok je imel 3 leta, ko sva bila 1. na fkk (Koversada). Zelo lep dopust je bil. Ne hodimo tam zaradi golote! Tam je mentaliteta ljudi drugačna, na fkk ne najdeš pasjega drekca, razbite steklenice…

Največ zlorab se itak zgodi v družini. Niso pa vse kaznjive, na žalost.

Kaj si mislila s tem povedat?

Bila sem otrok staršev nudistov in sem imela zaradi tega težave. Otrok je seksualno bitje in če mislite, da si ne ogleduje bingeljnov odraslih moških na plaži, se motite. Vključno z očetovim. Gledati mamo v rodila za majhnega otroka tudi ni nekaj lepega in naravnega. Naj vam nekaj zaupam: masturbirati sem začela pri petih letih po tem, ko so se moji starši začeli iti naturizem. Do orgazma. Ni mi lahko pisati o tem, ampak mogoče se bo kdo od vas zamislil, ki pravite, da je to fajn za otroka.

🙂 moji starši so se pa od vedno skrivali in sem prsi svoje mame prvič videla pdi svojih 18 letih, ko se je prvič tudi sončala zgoraj brez. pa sem se kljub temu samozadovoljevala pri 6 letih. le zakaj … moja hči je tudi že pri 5 letih vedela da ima luliko in da ji paše če se drgne po njej, pa sem ziher, da ji nihče od odraslih ni tega pokazal. in koliko otorkom tudi sicer paše, če se igrajo s svojimi spolovili. sej pa se fantki od malega igrajo s svojimi lulčki, pa to nima veze z naturizmom. tako pač je zato se mi zdi tvoje obtoževanjev staršev za tvoje masturbiranje milo rečeno nesposobno.

Billa, vseeno zanimiva ugotovitev, karkoli je že vzrok.
Kako pa je s tvojo kariero in s tvojim družinskim življenjem?

New Report

Close