Najdi forum

Hoče me izklopiti!

S sodelavcem sva bila nekajkrat na kavi. Razumeva se prekrasno. Vem, da ima zelo malo časa, pa še družino doma. Na začetku sva se dogovorila, da se zaradi družin ne bova spuščala v nič resnega. Ta dogovor sva dosegla po dolgih pogovorih in nočeh brez spanca. Sedaj me občasno sicer pokliče in malo klepetava. Včeraj ni imel časa, zato sva se dogovorila za danes, danes me je pa poklical in prestavil na torek, češ da ima še ogromno dela, pa potem še nakupe, da se mu nikakor ne izzide. Rekla sem mu, da bi ga rada videla, da ga pogrešam, pa je vztrajal, da mu je žal, naj razumem, da si bo vzel v torek več časa. V službi je resnično obremenjen, ampak… Rekla sem, da mi je čas, ki mi ga namenja, premalo, on pa, da je to vse, kar mi lahko da in da si tudi on želi (to je bilo izrečeno že nekam v jezi) več časa z mano, več kav, da bi me lju.. (ni dokončal). Nato je postal jezen, čeprav sem ves čas mirno dopovedovala, da ga razumem in da sem načela temo, ker ga le želim videti. Rekla sem, naj mi pove, če želi, da se ne slišiva več, pa je rekel, da si tega ne želi.
Nato mi je jezno rekel, da če bi imel karakter, bi me zdaj izklopil (!)
Skoraj me je zadela kap! Seveda sem se poslovila. Kaj hudiča je bilo to? Povejte mi moški, zakaj me kliče, bilo je sicer nekaj poljubov, sex niti blizu – kaj hoče od mene, kaj pričakuje, kaj naj mu jaz dam (rekla sem mu sicer, da nimam nič resnega, da bi mu dala), KAJ HOČE? Zase vem, da sem verjetno zaljubljena, zdi se mi možno, da tudi on, ampak ne vem… Grozljivo sem prizadeta. Smreka pa čaka, da jo okrasim, kosilo, da ga skuham… Znorela bom!

Nisi pomislila, da bi bilo najbolj prav, da bi ga ti že davno izklopila, če ga pa nisi, je zdaj skrajni čas?

Ne držiš se dogovora, da se zaradi družin ne bosta spuščala v nič resnega. Pa tako težko sta dosegla ta dogovor, še spanec sta žrtvovala!

Kaj hoče on? Veselo družbo, kadar ima slučajno preveč časa (redko) in da mu sicer ne težiš, ker je srečno poročen.

Kaj hočeš ti? Kdo bi to vedel…

Živjo!

Kaj neki le hoče ta tip?

Stvar je jasna – želi si občasno zastonj strastno ljubico, ti si pa tista, ki boš zdaj zdaj nasedla?

Ali pa ne – morda boš zbrala dovolj ponosa in samozavesti in se umaknila iz tega ponižujočega razmerja?? In ustvarila možnost, da enkrat spoznaš moškega, ki te bo zares ljubil.

Kajti to, kar počne ta tip, je svetlobna leta daleč od ljubezni. Samo ti si tako lačna pozornosti, da sprejmeš karkoli. Premisli malo in postani izbirčna. Spoznaj več moških in primerjaj, kaj ti lahko dajo. Ne pusti se ujeti kar prvemu.

Veliko ti lahko povesta knjigi:

Ženske ki preveč ljubijo

10 neumnosti, s katerimi si ženske zapletamo življenje

Lep pozdrav in brez zamere!!!

Če bi meni v tvojih letih nekdo povedal to, kar zdaj lahko povem jaz tebi, bi moje življenje drugače potekalo!

Hoj, Terri!
Kaj hoce, sprasujes?
Ja, pa saj ti je zelo, zelo konkretno in brez ovinkov tudi povedal…
Ampak izgleda, da se ti sama noces sprijazniti z dejstvi.
Daj, umiri malo svoje hormoncke in zacni malce vec uporabljati mozgane!
Verjetno si cisto v redu punca in je zato skoda, da izgubljas svoj ponos, ko se meces za nekim tipom, ki pripada z duso in s telesom drugi zenski.
Bezi, kar te noge neso stran od porocenih moz! Se posebej, ce jasno in glasno povedo, da imajo postranske avanturice v njihovem zivljenju le vlogo popestritve sicer zacasno zdolgocasenih dni!
Ampak ti bos seveda ravnala po svoji pameti in v skladu s scemenjem na svoji kozi, najbrz. Saj ves za pregovor, da je mladost jnorost, ki skace cez jarek, kjer je most….

No, predpostavljam, da si se mlada…
Srecno in LP!

IZKLOPI SE SAMA IN OHRANI VSAJ MALO DOSTOJANSTVA !

A ti veš, da si ena velika trapa? In to še na velik zvon obešaš – dej preber še enkrat kaj si napisala! Mislim…

PosexAJ se z nim kaj kompliciraš?

O, to je pa zdaj verjetno že večkrat naredila, glede na to, da na naše nasvete očitno ni trzala!

Nisem, mimaš, nisem. In sem trzala na vaše nasvete. Bilo je težko. Zelo. Po novem letu se mi je opravičil, češ da je ravnal nečastno. Jaz pa sem mu rekla, da pač nima časti. Če bi jo imel, mi ne bi rekel, da me bo izklopil, pravzaprav me ne bi niti vklopil. Pogovorila sva se in nekako šla naprej. Ni lahko, a živiva s tem. Nisva pozabila, a ne nadaljujeva več. In to je to.

Ojoj, še bo hudo. Držim pesti zate, da ga bi zmogla prej ko slej skenslati.

Hvala.

In res je, je hudo. Še slabše je, ker sva sodelavca in se morava srečevati. Ker zadrgetava, ko se približava drug drugemu na manj, kot na meter. Ker se med sestanki ne upava niti pošteno pogledati, da ne bi… Ja, je hudo. Ampak tako pač mora biti. Nisva si namenjena. Njega potrebuje družina, mene mož. Upam, da bo šlo. Čimprej.

Kot tretja oseba svojo situacijo težko oceniš, je pa približno tako:

Zaljubila sta se, med vama se krešejo iskrice všečnosti in spolne privlačnosti. Kot pri vseh, bi pa tudi pri vama čez kakšnega pol leta zaljubljenost minila in bi prešla v ljubezen ali nič. To je le agonija. Kaj sem hotela povedat, pa preberi dr.Marušičevo izjavo v Valentinovi Oni.

Ljubezen, globoka, imata oba doma.Obrzdana strast vaju pa obvladuje.

terry, nič več se ne oglasiš, daj povej kako vama uspeva krotiti vajino privlačnost. Resnično me zanima, ker imam sama kar precej podobno situacijo. Oglasi se!

Jaz bi njega izklopila – in to čim prej! Da ne bo preveč bolelo kasneje.

Da, res manj boli tistega, ki zbere moč, da izključi drugega.

Me veseli, da po vsem tem času še skrbite zame!

xyx, kako krotiva privlačnost? Drživa se na špagi. Kratki.
Kako nama uspeva? Zadnjič mi je rekel, da se boji zase, ko je ob meni. Da se boji, da bo dosegel točko, ko se ne bo več mogel nadzirati.

Brez sexa, da smo si na jasnem.

Že od decembra se trudim, da bi ga izklopila. Pa ga le ljubim. Ubijte me.

terry, iz srca ti želim, da bi vajina špaga zdržala, drugače se ti zna zgoditi, kot se je že mnogim pred tabo, vključno z menoj. Nikoli nisem verovala v smislu vere, ki govori o nebesih in peklu, ampak, odkar se je med nama pretrgala “špaga”, vsak dan bolj verjamem, da pekel pa sigurno obstaja.

Bodi močna v svoji odločitvi, še kaj se oglasi. Želim ti, da zdržiš, saj je navsezadnje to le tvoja odločitev.

lp

Pekel? Sem mislila, da imam pekel že zdaj. Je lahko še hujše? Sta tudi vidva sodelavca? Če lahko, mi povej kaj več, da bom lažje zdržala.

Ne nisva sodelavca. Smo pa bili najboljši prijatelji, seveda sedaj že več let nismo več. Mislim, da kakor je boleče, da izgubiš prijatelje, jaz od takrat sploh ne morem biti več v resničnem prijateljstvu, je po eni strani lažje, ker mi se sedaj ne srečujemo, se pač gibljemo v takšnih različnih krogih, da ni bojazni, da bi se morali ogibati drug drugega. Če pa sta v službi skupaj, pa se odločita da naredita, ker pač izgleda da o tem razmišljata, bo pa to težko skrivati in ko ljudje enkrat začnejo govoriti, je zelo nevarno da izve tudi druga stran.

Potem pa se začne prava skrivalnica, če bi seveda nadaljevala. Veš da trpi tvoj partner, njegova partnerica, oba sta morala obljubiti, vsak svojemu, da je to nepreklicno konec, kar pa velikokrat ni. Ko kradeš tiste trenutke sreče, za katere edino še živiš, se moraš doma zelo pretvarjati, zaupanje pri partnerju je porušeno, vedno ti da čutiti, da ti ne more zaupati, in verjemi, res je neopisljivo težko živeti tako razdvojeno.

Je pa še nekaj. Dalj časa traja takšna zveza, težje je končati. Če pa se že eden od udeležencev odloči, da konča, potem je tisti drugi še bolj prizadet, saj je tisti ki se odloči korak pred njim in večinoma ni bil tako čustveno udeležen.

S tem te ne mislim odvračati, saj končno svoje odločitve sprejme vsak sam, in tudi vse posledice. Tisti, ki pa ne znajo drugega kot obtoževati, tisti pa tudi še nič ne vejo kaj jih v življenju čaka. Jaz tudi nisem prej nikoli z odobravanjem gledala na takšne veze, vendar, ko enkrat sam padeš v to, je pa za vsakega enako nerazložljivo.

Želim ti čim manj boleč razplet tvoje zgodbe, še kaj napiši, rada bi vedela kako ti uspeva zdržati še naprej.

New Report

Close