Najdi forum

Živjo!
Stara sem 22 let in sem pravkar prekinila vezo s fantom, s katerim sva živela skupaj skoraj 5 let. Pravi, da je edini razlog za to, da sva se razšla, da hoče biti sam. Izgleda izredno srečen, kar me ravno najbolj skrbi! – mu je bilo z mano tako hudo? Razlog za te skrbi je v tem, da sva se odlično zastopila, redki prepiri….
MOrala sem se odseliti na vrat na nos, saj sem živela pri njegovih starših -pravkar pa sem dobila v tem kraju tudi primerno in dolgo željeno delo. Zakaj je tako hladen?

Spoštovana Mija,

na vaše vprašanje je možnih več odgovorov, najbližji bi bil verjetno tisti, ki bi ga najmanj radi slišali, to je, da se ogleduje po novi prijateljici. Vsekakor imate še pred sabo obilo možnosti za kvalitetne zveze, poskusite si omisliti, na podlagi dosedanjih izkušenj, takšno, ki bo v začetku prestala tudi nekaj obremenitev, da boste vedeli pri čem ste, predvsem se izogibljite prehitri odločitev za skupno bivanje.

Pozdravljena!
Kako popolnoma identična zgodba. Tudi jaz sem živela pri njegovih starših in se morala nenadoma odseliti. Rzlog: hočem biti malo sam. Pri tem pa je deloval neverjetno srečno. Čez dva dni sem zvedela, da ima drugo. Že nekaj mesecev.

Če si stara 22 let in si s fantom živela 5 let, je bila vajina zveza prehitro resna. Mogoče fant ni zrel za tako zvezo. Boš videla, kaj bo prinesel čas, ki ponavadi zaceli vse rane. Čez eno leto ali še prej, boš na vse gledala z drugimi očmi. Želim ti veliko sreče.

New Report

Close