HNZ
Ginekologinja mi je predpisala Cyclo-Menorete, nisem jih še začela jemati, ker me je prav strah opisanih stranskih učinkov. Ali imate kaj izkušenj s tem, kakšni so najpogostejši? Pa še to – ginekologinja mi je lani, ko mi je naredila UZ, rekla, da imam u trebuhu krčne žile. Je to nevarno? Gre to skupaj z temi hormnoskimi tabletami? Hvala
Spoštovani!
Glede stranskih učinkov zdravila imajo največ izkušenj ginekologi. Vsekakor predstavljajo relativen zadržek za jemanje povišan krvni tlak, bolezni jeter, karcinom dojke in maternice ter jajčnikov. “Krčne žile” v trebuhu so lahko znak bolezni jeter. Pred začetkom jemanja Cyclo- Menorete priporočam ponoven posvet pri ginekologu, oziroma izbranem zdravniku splošne medicine.
Lep pozdrav!
Sama jemljem te tabletke in se počutim krasno. Nimam nobenih stranskih učinkov. Stara sem 45 let in se mi je žačela mena. Edino mi včasih pri zadnjih tabletkah pride do packanja. Kot da bi mi začela M. N evem ali se to uredi. Sedaj jemljem že tretji mesec in je res krasno. Ni oblivanja, živčnosti…
LP MAJDA